avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numere rosii expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numere rosii expirate

Buna tuturor! In data de 23 ianuarie am fost oprit de un echipaj de politie si mi-au cerut dovada de cirulatie provizorie, aceasta fiind expirata mi s-a intocmit dosar penal, retinere permis si eliberare dovada fara drept de circulatie. Intre timp am fost chemat sa dau declaratie de clementa. Cum nu am mai primit nici o citatie am fost la politie sa vad daca au inaintat dosarul spre parchet, mi-au spus ca da dupa care am fost la parchet si mi-au spus la ce procuror e dosarul si sa astept sa-mi vina citatie care nu cred ca va veni curand daca el inca nu s-a ocupat de dosarul meu desi a trecut o luna de zile de cand este la el. Intrebarea mea este daca pot sa-mi recuperez mai repede permisul sau sa imi dea ceva dovada procurorul pana la solutionarea cazului deoarece eu nu lucrez in oras si imi trebuie permis pentru a ma deplasa la locul de munca. Si inca ceva daca mi-am inmatriculat masina pot sa o folosesc ca proba la dosar pentru a-mi inapoia mai repede permisul.Tin sa precizez ca alte antecedente penale nu am avut nici macar o amenda, si sunt incepator nu am stiut cat de grava este situatia dar nam avut ce face. Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 12 Martie 2009
dodo7, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mutulika , utilizator 13:01, 1 Iunie 2009
ms mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere auto cu nr. rosii expirate, fara sa stiu. marin82 marin82 Buna seara. Am fost oprit in trafic de un echipaj de politie care s-a luat dupa mine cu girofarul si sirena pornita desi nu facusem nimic. Am oprit imediat iar ... (vezi toată discuția)
Conducere cu numere de inmatriculare provizorii expirate sebastian.34 sebastian.34 am condus masina de firma cu numerele provizorii expirate. am fost oprit de politie mi-au retinut permisul si numerele. am cerut sa fiu escortat de politie ... (vezi toată discuția)
Sup si permis retinut - de cand incepe perioada de suspendare? terence terence Am primit scoaterea de sub urmarire penala prin urmare am permisul suspendat 90 zile. Permisul mi-a fost retinut pe 12 ianuarie fara drept de circulatie asta ... (vezi toată discuția)