avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu societate comerciala

Anul acesta expira contractul de comodat pentru sediul firmei. Un nou contract de comodat la aceeasi adresa trebuie incheiat la notar sau avocat?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 10:40, 9 Iulie 2013
Nu stiu ce zice legea, dar eu am contract simplu intre parti (nu la notar sau avocat) si nu am avut probleme nici cu sediul social si nici cu punctul de lucru.
S-ar putea face prelungirea duratei comodatului initial cu un act aditional?
Daca nu e legalizat la notar nu se pot deduce eventuale cheltuieli?
orice contract poate fi prelungir prin act aditional. Daca este vorba de sediul societatii, trebuie comunicat si la ONRC.
Nu este necesara autentificarea lui pentru a se deduce cheltuielile de intretinere. Este suficienta comunicarea la ANAF.
Aveti posibilitatea sa incheiati un nou contract de comodat sau un act aditional la contractul existent. Este suficient sa fie sub semnatura privata pentru oricare din variante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire sediu social si mandat adm just.rain just.rain Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie: atat sediul social cat si mandatul administratorului la un srl au expirat in urma cu un an. Intrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)
Activitati care se desfasoara la beneficiar si/sau in afara sediilor propii Dorina Almajan Dorina Almajan Buna ziua! Pentru activitati de inginerie si consultanta desfasurate la beneficiar si/sau in afara sediului firmei (SRL), cu ocazia unui control, sunt ... (vezi toată discuția)
Nu am gasit pe site-ul onrc acte necesare prelungire sediu social eugen82 eugen82 Am cautat pe site-ul ONRC la formalitati/persoane juridice actele necesare prelungirii duratei sediului social care a expirat. Dar nu am gasit, au afisat ... (vezi toată discuția)