avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Venituri din investitii?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Venituri din investitii?

Buna seara.
O microintreprindere a hotarat sa investeasca in unitati de fond.Acestea nu au fost rascumparate dar pretul unitatii de fond creste lunar.Aceasta diferenta este considerata venit impozabil acum sau doar la momentul rascumpararii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ilie Stanica , Consultant fiscal 23:28, 8 Iulie 2013
la momentul rascumpararii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de portofoliu oanabarbulescu oanabarbulescu Buna seara, sotul meu a investit o anumita suma de bani in titluri de participare la fonduri deschise de investitii in urma cu un an. In data de 30 sept ... (vezi toată discuția)
O microintreprindere poate investi in fonduri mutuale ? ax76 ax76 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la aceasta intrebare, cea din subiect, si anume: O microintreprindere isi poate plasa lichiditatile la un ... (vezi toată discuția)
Depozite in lei / unitati de fond Herra_ Herra_ Buna seara Am un depozit in unitati de fond. Cursul unitatilor de fond difera de la o zi la alta (in general creste). Am inregistrat venitul financiar la ... (vezi toată discuția)