buna ziua,
am primit raspuns de la parchet in ce priveste pl pen pt fals in inscris sub semnatura privata act de imprumut pe baza cariua s-a prez fostul sot sa obtina ca bun propriu un imobil cump cu act autentic de mine in timpul casat act care am dem ca la data imprumutului intre el si debitor ,debitorul garantand cu acest imobil in sensul ca va folosi cei 100 mil vechi fara dobanda si dac nu ii returneaza va garanta cu el.
-am dem ca firma acestuia nu exista si nici nu era proprietara,,astazii5.10.1995''subliniez,cu doi de ,,ii'',astfel ca isi sustine actiunea pe data de 05,10,1995;;,dupa ce am dem acest lucru,vine cu cerere reconventionala de astazi.15.10.1995
-am dem ca si-a depus actele la ORC in 11.10.1995.i s-a atribuit CUI in 13.10.1995,14=sambta,15=duminica,iar certif de inm a fost eliberat in 21.12.1995
=debitorul a cum acest imob pe srl in 12 .10.1995 sc chirenial,reprez de chitita ionel,nu srl in curs de infiintare,nu cui,j,stampila,pe care apoil-a vandut pana am cumparat eu si eu sunt al 5-lea cumparataor cu act autentic la notar,unde,sub sanct prev de art 292 declara ca aprimit suma la notar la data perfectarii actelor,ca nu apromis altei persfiz sau juridice
-la data de 1995 nu eram casatoriti,in 2001 cand l-am cump pe imobil eram casatoriti,si face parte prin codul familiei fostul sot
-in pl penala amsolic org sa scoata de la reg com copia de pe certif de inm dace dovedeste ca nu aveau stampila si se vede dupa el data eliberarii,semnatura adm la ridicare
-am spus sa verifice decla de avere a fstului sot pt ca era pers publ lucra la garda financiara si nu avea acei bani la vremea 1995 sa-si permita sa-i dea cu imprumut fara dobanda,dreptul de creanta al creditorului nu este stipulat in nici unul din contractele survenite de vanz cumparare,pana la mine,la cump mea nu se aduce acest act,nu intruneste conditiile unui inscris sub semn prinvata,nu este inreg la OCPI,pt a nu putea fi vandutdeci pt a fi gaj
-parchetul la cererea org de cercet pen nu incepe urm pen pt ca spun el,org de cercet pen actul e original
----eu nu ma indoiesc de act ca a venit cu originalul,dar org de cerect pen rebuia sa verif elementele de fals,adica cu toate dovezile,tr sa vada ca nu aveau cum sa-l intocmeasca atunci si ca de fapt fara stampila nu aveau pers juridica
-org de cerc pen pe holul institutiei imi spune ca stiti,la acea vreme puteau avea stampila,cum????????????????aceeasi lege 31/1990 functioneaza si acum si atunci,deci,pana nu te nasti nu ai c inm,nu ai cum sa-ti scooti stampila,deci,pot sa fac contestatie la parchet si la jud galati in sensul sa anuleze actul,sa fie declarat nul si sa inceapa urm penala?
Cel mai recent răspuns:
simonadevald , utilizator
22:57, 5 Februarie 2014