avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestatie la rezolutia de NUP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestatie la rezolutia de NUP

buna ziua,
am primit raspuns de la parchet in ce priveste pl pen pt fals in inscris sub semnatura privata act de imprumut pe baza cariua s-a prez fostul sot sa obtina ca bun propriu un imobil cump cu act autentic de mine in timpul casat act care am dem ca la data imprumutului intre el si debitor ,debitorul garantand cu acest imobil in sensul ca va folosi cei 100 mil vechi fara dobanda si dac nu ii returneaza va garanta cu el.
-am dem ca firma acestuia nu exista si nici nu era proprietara,,astazii5.10.1995''subliniez,cu doi de ,,ii'',astfel ca isi sustine actiunea pe data de 05,10,1995;;,dupa ce am dem acest lucru,vine cu cerere reconventionala de astazi.15.10.1995
-am dem ca si-a depus actele la ORC in 11.10.1995.i s-a atribuit CUI in 13.10.1995,14=sambta,15=duminica,iar certif de inm a fost eliberat in 21.12.1995
=debitorul a cum acest imob pe srl in 12 .10.1995 sc chirenial,reprez de chitita ionel,nu srl in curs de infiintare,nu cui,j,stampila,pe care apoil-a vandut pana am cumparat eu si eu sunt al 5-lea cumparataor cu act autentic la notar,unde,sub sanct prev de art 292 declara ca aprimit suma la notar la data perfectarii actelor,ca nu apromis altei persfiz sau juridice
-la data de 1995 nu eram casatoriti,in 2001 cand l-am cump pe imobil eram casatoriti,si face parte prin codul familiei fostul sot
-in pl penala amsolic org sa scoata de la reg com copia de pe certif de inm dace dovedeste ca nu aveau stampila si se vede dupa el data eliberarii,semnatura adm la ridicare
-am spus sa verifice decla de avere a fstului sot pt ca era pers publ lucra la garda financiara si nu avea acei bani la vremea 1995 sa-si permita sa-i dea cu imprumut fara dobanda,dreptul de creanta al creditorului nu este stipulat in nici unul din contractele survenite de vanz cumparare,pana la mine,la cump mea nu se aduce acest act,nu intruneste conditiile unui inscris sub semn prinvata,nu este inreg la OCPI,pt a nu putea fi vandutdeci pt a fi gaj
-parchetul la cererea org de cercet pen nu incepe urm pen pt ca spun el,org de cercet pen actul e original
----eu nu ma indoiesc de act ca a venit cu originalul,dar org de cerect pen rebuia sa verif elementele de fals,adica cu toate dovezile,tr sa vada ca nu aveau cum sa-l intocmeasca atunci si ca de fapt fara stampila nu aveau pers juridica
-org de cerc pen pe holul institutiei imi spune ca stiti,la acea vreme puteau avea stampila,cum????????????????aceeasi lege 31/1990 functioneaza si acum si atunci,deci,pana nu te nasti nu ai c inm,nu ai cum sa-ti scooti stampila,deci,pot sa fac contestatie la parchet si la jud galati in sensul sa anuleze actul,sa fie declarat nul si sa inceapa urm penala?
Cel mai recent răspuns: simonadevald , utilizator 22:57, 5 Februarie 2014
Impotriva rezolutiei de neincepere a urmaririi penale puteti face plangere in termen de 20 de zile la prim procurorul parchetului. Daca si acesta respinge cererea sau nu va raspunde, in alte 20 de zile trebuie sa va adresati judecatoriei competente.

P.S. Incercati sa scrieti corect romaneste si fara prescurtari daca vreti sa aveti un mesaj inteligibil si sa vi se raspunda corespunzator.
va multumesc,asa am procedat,astept raspuns pana la data de 29 iulie,pot sa va intreb daca nu mi se raspunde in actiunea catre instanta pot depune doate documentele si sa solicit ca prin hot ce o va pronunta sa declare nulitatea absoluta a acelui act sisa dispuna inceperea urmaririi penale?sau trebuie sa deschid un proces in care sa solicit nulitatea absoluta a acelui act deoare este un act autentic la notariat?
Daca instanta infirma rezolutiile trimite cauza la procuror pt deschiderea urmaririi penale. Ca urmare a trimiterii in judecata si a condamnarii ulterioare se va anula si actul.

Daca nu rezolvati pe calea plangerii penale va trebui analizata situatia si vazut care sunt sansele pt o actiiune in constatarea nulitatii absolute pe cale civila.

va multumesc,am primit ca nu sunt infaptuite nici unul din elementele de fals,oricum in galati nu rezolv nimic,fiind fost comisar si cumetri de cumetri toti aici nu am sanse,am primit ieri seara sc de partaj de la judecatorie,trebuie sa fac apel,ma voi reprezenta singura,o sa merg in bucuresti ,sper sa ma intalnesc cu persoane de bine sa ma indrume si sa vad pe documente ce am de facut,asta in term de 15 zile,va multumesc din suflet inca o data.acest proces este in adevar provocarea vietii mele,a rabdarii si,intre timp copilul,de la 11 are 18 ani,isi va face singura rostul,caci,tatal,nu vrea sa dea nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri proprii cod familie simonadevald simonadevald buna seara, am o intrebare,daca poate cineva sa ma indrume unde ,cum se defineste si daca urmatorul caz imi poate fi explicat,va rog: -banii imprumutati de ... (vezi toată discuția)
Speta.documente false utilizate în proces leonida leonida avem doua subiecte A si B, care au in spate o gramada de procese si sunt in divergente de ani de zile, A depune la politie o plangere penala unde il acuza pe B ... (vezi toată discuția)
Factura vanzare imobil Ion Monica Ion Monica Pot sa vand un imobil de pe persoana juridica pe persoana fizica numai pe baza de factura fiscala, fara sa fac contract notarial? Ce TVA se aplica ? Imobilul ... (vezi toată discuția)