buna seara,
am o intrebare,daca poate cineva sa ma indrume unde ,cum se defineste si daca urmatorul caz imi poate fi explicat,va rog:
-banii imprumutati de fostul sot catre un tert,inainte de casatorie,dar in timpul concubinajului din care s-a nascut un copil,adica data imprumutului 15.10.1995,
data nasterii copilului 29.12.1995 si data casatoriei 24.6.1996,poate fi considerat un bun???
de ce?
-deoarece in timpul casatoriei am achizitionat un imobil eu,cunoscand art 30,CF,
deci stiind ca devine bun comun conf art 30CF,imobil cumparat cu bani de la mama,iar dupa divort 2007,in loc de partaj,ma trezesc cu actiune in constatare ca e bunul lui propriu de inainte de casatorie,CUM???
ASTFEL;
-fostul sot a adus un contract de imprumut de 100mil lei ,,vechi' pe care i-ar fi dat cumatrului pt folosinta pe 5 ani sa-i folosesca fara dobanda,iar el,vine in solidar cu firma sa care are in proprietate un imobil:
-in contact e scris,,astazii 5.x.1995,sa-i dea banii in 15.x.2000:
-spun ei,act sub semnatura privata,care nu intocmeste nici pe departe conditiile unui act sub semnatura privata,dar are stampila firmei cui ca garant
-eeeeeu,demonstrez in instanta ca:
-la 5.x.1995 firma nu era infiintata:
-ca,s-a infiintat la 11.x.1995
Ei,isi schimba actiunea pe 15.x.1995
EU,aduc de la orc ca,li s-a atribuit CUI-ul in 13.x.1995,sambata 14,15 duminica,
cand si cu ce stamplila????
-actul care nu-l am,certif de inm eliberat e in 22.12.1995,asa ca desi am facut plangere ca e un fals,SURPRIZA,STUPOARE,nu intocmeste cond unui fals,e original,nu originalitatea ma interesa ci autenticitatea actului,deoarece:
-din 1995cand in adevar sc,,,cumpara imobilul,cum?cumparator SC,,.,prin ML,in calitate de adm unuic,nu J,,/,,/,,nu CUI...,in curs de infiintare,etc,VINDE acel imobil pana in 22,2,2001 cand cumpar eu si se mai vinde de eu sunt al 4-lea cumparator,astfel ca,prin vanzare devine o data nul actul!!!1
-am dreptate?
CONCLUZIA!!!!!!!!!!!!
-Am avut 4 judecatori din 2007,acum,aseara am primit sc de la judecatorie,nu inteleg daca avem de-a face cu prp continuitatii,dar probekle cu martori si o expertiza a facut al 2-lea judecator,in 2012,altul a facut alte expertize si a dispus iap de principiu,altul fara sa refac expertizele complet eronat incadrate,cu documente si poze din alte zile,etc,dispune,caaaaaaaaaaaa.,e bunul fostului sot de inainte de casatorie acest imobil,in conditiile in care:
-eu sunt cumparator cu act autentic in 2001 si am cumparat de la cumatrul al carui nepot l-am botezat:
-dupa divort,fostul sot si acest cumatru au devalizat snif-ul si au pus mana pe bani si au facut acest contract in ideea sa sustraga de la masa de partaj,dar,gandindu-se ca,sa faca imprumutul de cand nu eram casatoriti
-eu am demonstrat ca nu aveau cum,si nu aunt in posesia certif de inm care dem acest lucru si vreau sa solicit instantei acest lucru
-cand am cumparatcumatru era proprietar cu sotia lui,caci ,cum spuneam,l-au vandut ca srl,iar l-au cumparat ca pers fizice,daaaaar
- au semnat la notar sub sanctiunile cp ca nu l-au promis,nici unei alte persoane,nu au adus acvtul la notar,,contractul de imprumut'',nu s-a specificat dreptul de creanta al fostului sot in nici un alt act de vanzare pana la mine
-nu a facut dovada banilor ca i-ar fi avut
au semnat ca au primit bani,100 mil la NOTAR sub sanct cp
-in 2010,cumatrul,face decl notariala la o notara care se stie ca umbla cu prostii ca,
IN baza acelor bani imprumutati de fostul sot mi-a vandut mie acel imobil !!!!!!!!
de sa innebunesc cum pot si ce pot face unii si suc ce incidente penale
-ASAca ma vad ca,nu este justitie dreapta,am avut ultimul judecator ,,novice''doua dosare de 500 filecu dovezi clare,alergatura peste tot de adus dovezi ,si el ,la primul termen,imi refuza refacere expertiza,la al doilea se pune pe pronuntare
INTREBARE,ca tot citesc pe net,vreau sa ma reprezint singura sau sa gasesc pe cineva care sa reprezinte o provocare acest dosar,
-pot sa declar in fals acest inscris?pt ca avocata mea ,doar a spus ca putea fi facut oricand in timpul procesului,nu a sustinut ca e fals,la cate documente i-am adus:
-este lovit de nulitate in conditiile in care cumatrul a garantat cu el dar l-a instrainat la nici un an?
-contractul de imprumut ramane fara obiect din mom ce se intraineaza?
-nu se face dovada dreptului de creanta in nici unul din celelalte contr de vanz cump pana la mine si nici la mine cand am cumparat,platindu-i suma pretinsa,si semnand ca a primit banii
-nu e problema mea ce intereseau avut sa se imprumute,nu au existat banii aceia vreodata ca nu aveam casa,locuiam cu chirie,daca aveam banii aceia ne luam macar o garsonieranu nasteam si apoi ne casatoream.dar sa o dea cu titlu de imrumut fara dobanda
-desi lucra pe atunci in functie publica nu aveam casa,iar daca era sa aibe acesti bani,trebuia sa-i declare si sa se regaseasca in declaratia de avere,dovada care nu a facut-o
-----in concluzie,pentru acest imobil,nu s-a facut nici un fel de interogatorii,nicu o discutie pe motiv ca e o problema de drept,siiiii,m-am vazut deposedata in cel mai straniu mod,cu act autentic in regula,sunt din galati si astept sustinerea sau o persoana cu care sa merg in apel impreuna,care in adevar,sa ma indrume eventual sa ma reprezinte si sa-mi apere interesele mie si copilului,caci de la 11 ani a implinit 18 ,iar fostul a zis ca oricum nu-i da nimic,orbit de orgoliu si bani
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns:
simonadevald , utilizator
00:59, 18 Noiembrie 2014