avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces civil - efectele stramutarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces civil - efectele stramutarii

Buna ziua.As dori sa va intreb ce se intimpla cu o hotarare judecatoreasca data in timp ce acest proces a fost trimis si inregistrat la ICCJ ptr stramutare.Mama mea a anuntat judecatorul dar a zis ca pe el nu-l intereseaza.Nu a dat sentinta numai acuma cind a auzit ca am facut cerere de stramutare(acest proces dureaza de vreo 6 ani).Aceasta sentinta care este revocabila se anuleaza daca am cerut stramutarea dosarului?Astept raspuns.Va multumesc

Cel mai recent răspuns: Hermina Bataraga , Consilier juridic 11:27, 9 Iulie 2013
Daca se admite cererea de stramutare, hotararea pronuntata este desfiintata de drept. ( art. 145 alin.2 Cod procedura civila ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare consiliul superior al magistraturii zara89 zara89 Buna seara.As dori sa intreb cum si unde se poate depune o plangere pentru un caz?Avem irevocabil de la cluj iar judecatorul a anulat actele.Va multumesc (vezi toată discuția)
Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)
Stramutare! camelia21 camelia21 Buna dimineata! Am cerut stramutare la un litigiu de munca la Inalta Curte de Jusitie si abia la sfarsitul lunii aprilie primesc raspunsul! Problema este ca ... (vezi toată discuția)