avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vacanta in strainatate cu copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vacanta in strainatate cu copil minor

Am divortat in 2004 si am hotarare dedivort definitiva si revocabila prin care mi-a fost incredintat copilul. In hotarare este specificat si programul de vizita al tatalui (de 2 ori pe luna).
As vrea sa merg in vacanta in strainatate cu copilul. I-am facut pasaport electronic (copilul are 11 ani) si totus nu sunt sigura daca am nevoie de acordul scris al tatalui.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bobosim , utilizator 14:09, 9 Iulie 2013
daca si cei dela pasapoarte v-au raspuns...luati si raspunsul cu dvs. la trecerea frontieirei. nu veti avea probleme
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea din tara a unui copil minor kresz kresz SUNT O MAMA DIVORTATA SI AM UN COPIL DE 5 ANI ,VREAU SA MA DUC CU COPILULIN CONCEDIU PESTE GRANITA SI FOSTUL MEU SOT NU VREA SA-MI DEA NICI UN ACORD LA NOTAR ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului minor din tara dupa divort ContSters133679 ContSters133679 am si eu o intrebare.sunt divortata,in urma divortului copilul a ramas la mine prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.vreau acum sa plec cu ... (vezi toată discuția)
Nu pot obtine o procura sa-mi scot copilul din tara,ce modalitati legale ar mai fi? rody.rody92 rody.rody92 nu mai stiu nimic de tatal copilului meu de cinci ani,cum pot obtune procura sa ies din tara cu copilul?va rog dati-mi o solutie lgala (vezi toată discuția)