avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicire auto legalizata ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire auto legalizata ?

Buna ziua ! Urmeaza sa conduc o masina in Italia al carui proprietar nu sunt eu ! Proprietarul se afla in Romania, pentru a nu avea probleme cu autoritatile italiene un notar din Romania ne-a sugerat sa facem o imputernicire tradusa si legalizata dar nu stia sigur daca e nevoie si de Apostila de la Haga pe document ! Ma puteti ajuta in privinta asta ? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: marianv , utilizator 08:54, 10 Iulie 2013
Si eu am incredintat masina unei persoane care a mers in Grecia (pentru 1-2 saptamani) si i-a fost suficienta procura notariala.
Cand am dat masina unei alte persoane pentru folosinta mai indelungata (2 ani) in Italia, am incheiat un contract de comodat pentru masina (in care se preciza ca toate costurile de intretinere, functionare, amenzi etc etc revin persoanei respective)... poate va ajuta aceasta idee.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire la notar fara persoana imputernicita (iesire auto din ro) kvremus kvremus Buna ziua, Va solicit ajutorul intr-o privinta: un prieten de-al meu, roman, se afla in Italia (are si acte de Italia) si a cumparat o masina noua din ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unei apostile pt. certificatul de casatorie (am rezidenta in strainatate) dan_daniel dan_daniel Trebuie sa obtin o apostila dupa certificatul de casatorie, locuiesc in strainatate si se pare ca Ambasada nu ofera astfel de servicii si oricum probabil ar ... (vezi toată discuția)
Imputernicire notariala lvnciobanu lvnciobanu Buna seara. Sunt studenta in Grecia dar momentan ma aflu in Romania si pt a imi putea ridica cineva legitimatia de student de acolo are nevoie de imputernicire ... (vezi toată discuția)