avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu ingrijire copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu ingrijire copil

in cazul in care a m optat la 2 ani de concediu ingrijire copil iar pe postul meu a fost angajat o persoana pe perioada determinata, pot sa revin dupa un an?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:56, 10 Iulie 2013
Dvs puteti revenie la lpocul de munca oricand pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.
Pe ce durata a fost incadrata acea persoana?
pe o periioada de 2 ani .
Art.84 C.mun. prevede:
....
(2) In cazul in care contractul individual de munca pe durata determinata este incheiat pentru a inlocui un salariat al carui contract individual de munca este suspendat, durata contractului va expira la momentul incetarii motivelor ce au determinat suspendarea contractului individual de munca al salariatului titular.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la munca inaintea expirarii concediului de crestere copil pfapfa pfapfa Buna ziua, O mama si-a luat concediu de crestere copil pe o perioada de doi ani si doreste sa revina la munca inainte de a expira aceasta perioada (adica ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Contractul individual de muncă poate fi încheiat pentru o durată determinată numai în următoarele cazuri: Va rog, colega mea este in concediu ccc( pana ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil janinasalvastru janinasalvastru As avea si eu o intrebare- sunt o mamica a unui bebelus de doua luni, iar in luna octombrie urmeaza sa imi depun documentatia pentru indemnizatia de crestere ... (vezi toată discuția)