avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solicitare adeverințã venituri.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solicitare adeverințã venituri.

doresc sa stiu de ce se solicita intru-un proces de partaj , de catre partea adversa, situatia mea financiara pe cit mai multi ani , atit timp cit respectiva parte nu a contri buit nici macar cu un banut la toate cheltuielile mentionate la actiunea de partaj! va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriana Stanica , Consilier juridic 08:10, 12 Iulie 2013
Va cere aceasta adeverinta in scopul de a demonstra ca veniturile dv au fost mai mici decat ale partii adverse si ele nu au permis sa faceti toate acele cheltuielile mentionate in adresa d e partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie la un proces marusca marusca Sora mea a fost citata intr-un proces de partaj judiciar la adresa mea de domiciliu.Cu toate ca i-am dat avocatului reclamantului adresa de domiciliu a sorei ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara /partaj brokenangel brokenangel buna ziua, sunt in divort cu sotul dupa o casnicie de 10 ani - motivatia divortului care este introdus de sot este ca de la nasterea copilului nu il mai ... (vezi toată discuția)
Care e taxa de timbru? molita molita sunt chemat in instanta ptr a incheia in forma autentica contr de vanz-cump avand la baza un act sub semnatura privata as dori sa stiu daca partea adversa a ... (vezi toată discuția)