avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Autoturism dat furat??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Autoturism dat furat??

Buna ziua,
Procurorul poate schimba incadrarea dosarului de la ABUZ DE INCREDERE la FURT AUTO?Asta desi se stia de la inceput ca autoturismul a fost vandut cu toate formele legale si inmatriculat de noul proprietar iar copiile acestor acte sunt la dosar. Ce baza are pentru aceasta?Autoturismul nu putea fi furat DUPA ce dosarul era in cercetare pentru ABUZ DE INCREDERE .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:01, 10 Iulie 2013
Se poate schimba incadrarea juridica daca aceasta se impune.
Nu conteaza incadrarea juridica initiala ci cea care este corecta conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism dat furat de fostul proprietar dupa ce a fost inmatriculat pe numele meu TacheF TacheF Buna ziua Va prezint urmatoarea situatie: In urma unui anunt pe internet am hotarat sa achizitionez un autoturism de la un intermediar din Tg.Jiu.Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Clasare dosar abuz incredere cristianach cristianach Buna ziua, As dori o parere in privinta urmatoarei situatii: in anul 2012 fostul prieten a instrainat un autoturism proprietatea mea fara acordul meu; eu in ... (vezi toată discuția)
Talharie sau abuz de incredere ? latosu latosu Buna seara avocatnet.ro . Am si eu nevoie de niste opinii . Intai va voi povestii pe scurt. Intr-o anumita seara am iesit cu un prieten, care la randul lui a ... (vezi toată discuția)