avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Unde depun contestatia la executare?
Discuție deschisă în Executare silită

Unde depun contestatia la executare?

Impotriva mea s-a depus o Ordonanta Presedintiala respinsa la instanta de instanta de fond , insa in recurs la tribunal solutia a fost de a o admite. Unde depun contestatia la executare? La Tribunal pentru ca este instanta care a admis?
Cel mai recent răspuns: Diana1 , utilizator 06:35, 11 Iulie 2013
Contestatia la executare se introduce la instanta de executare, aceasta fiind instanta care a pronuntat ordonanta.
Ufff...raspunsul asta nu este edificator...Deci Judecatoria a respins-o in favoarea mea insa in recurs Tribunalul a dat castig de cauza celui care a introdus-o. Deci intrebarea care se naste este la Judecatorie sau la Tribunal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita program de vizitare minor popescunicolae popescunicolae Buna seara problema mea este urmatoarea: Am un proces in care am fost parat de reclamant in ceea ce priveste programul de vizitare minor, (proces de fond) ... (vezi toată discuția)
Actiune drept comun si ordonanta presedintiala Mirrella P. Mirrella P. Am introdus o actiune de ordonanta presedintiala impotriva unei societati. In mare, exceptiile invocate de parata au fost respinse, aparenta dreptului a fost ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare parte cheltuieli de judecata adriana.chiritescu adriana.chiritescu Buna ziua, Am un caz a unei cunostinte. A avut in 2008 doua procese cu angajatorul sau constand a fi doua avertismente. La tribunal se incheie in 2009 ... (vezi toată discuția)