Buna ziua!
Mi s-a deschis dosar penal pe data de 17 mai 2013, pe data de 6 iunie am fost la Satu Mare si am depus o cerere catre prim procuror pentru urgentarea cercetarilor si mi s-a spus ca in termen de 15 zile primesc prin Posta un raspuns, insa nu am primit nimic. Am mers iar la Satu Mare pe data de 15 iunie pentru prelungirea dovezii de circulatie, tot atunci mergand si la prim procuror in audienta, acesta spunandu-mi ca m-a trecut intr-un registru pentru a-mi fi urgentat cazul,insa nimic. Astazi, 11 iulie m-am prezentat iar la Parchet si am intrebat in ce faza este dosarul, dar nu am primit nici un raspuns. ce e de facut? nu este nici un termen in care trebuie sa primesc un raspuns la cererile mele?
buna ziua!
am primit o rezolutie prin care s-a dispus neinceperea urmaririi penale, deoarece nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii, sub aspectul laturii subiective, fapta fiind savarsita fara vinovatie lipsind intentia. pot acum sa merg sa-mi iau documentele(permisul, certificatele si numerele) si sa inmatriculez masina? trebuie sa merg la satu mare sa mi se puna definitiv si irevocabil pe rezolutie/comunicare? va multumesc!!!!
:D
Alcoolul la volan
vovy
Am un dosar penal pt conducere sub influenta alcoolului din 24.12.2011.
Rezultatul alcoolemiei in aer este de 0,43, iar in sange de 0,80 prima proba si 0,65 ... (vezi toată discuția)