avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este termenul in care trebuie sa primesti raspuns ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este termenul in care trebuie sa primesti raspuns la o cerere adresata Parchetului?

Buna ziua!
Mi s-a deschis dosar penal pe data de 17 mai 2013, pe data de 6 iunie am fost la Satu Mare si am depus o cerere catre prim procuror pentru urgentarea cercetarilor si mi s-a spus ca in termen de 15 zile primesc prin Posta un raspuns, insa nu am primit nimic. Am mers iar la Satu Mare pe data de 15 iunie pentru prelungirea dovezii de circulatie, tot atunci mergand si la prim procuror in audienta, acesta spunandu-mi ca m-a trecut intr-un registru pentru a-mi fi urgentat cazul,insa nimic. Astazi, 11 iulie m-am prezentat iar la Parchet si am intrebat in ce faza este dosarul, dar nu am primit nici un raspuns. ce e de facut? nu este nici un termen in care trebuie sa primesc un raspuns la cererile mele?
Cel mai recent răspuns: petosticky1979 , utilizator 15:35, 3 August 2013
buna ziua!
am primit o rezolutie prin care s-a dispus neinceperea urmaririi penale, deoarece nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii, sub aspectul laturii subiective, fapta fiind savarsita fara vinovatie lipsind intentia. pot acum sa merg sa-mi iau documentele(permisul, certificatele si numerele) si sa inmatriculez masina? trebuie sa merg la satu mare sa mi se puna definitiv si irevocabil pe rezolutie/comunicare? va multumesc!!!!
:D

Ultima modificare: Sâmbătă, 3 August 2013
petosticky1979, utilizator
Permisul nu cred sa-l recuperati acum, probabil o sa primiti o suspendare pe 90 de zile, dar mergeti cel mai bine la Politie si va comunica ei exact.
multumesc!
acum as vrea sa stiu, daca poate cineva sa ma lamureasca ce este de facut mai departe!
:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolul la volan vovy vovy Am un dosar penal pt conducere sub influenta alcoolului din 24.12.2011. Rezultatul alcoolemiei in aer este de 0,43, iar in sange de 0,80 prima proba si 0,65 ... (vezi toată discuția)
Dosar la parchet de 5 luni, nici un raspuns pana acum Mony_otv2002 Mony_otv2002 Buna seara, in urma cu un an si jumatate, mai exact in noaptea de 30 iunie 2012, am fost surprins baut la volan, cu o alcoolemie de 0.47 la mie in aerul ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat ContSters96403 ContSters96403 Buna ziua, In luna iunie a anului trecut am fost prins conducand cu 0.46 mg/l in aerul expirat.La probele biologice am primit rezultatele 0.85 si 0.75.In urma ... (vezi toată discuția)