avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Preluare functie administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Preluare functie administrator

As dori sa stiu daca pot solicita primariei un audit, pentru a fi siguri ca nu exista nici un" pericol" la preluarea gestiunii asociatiei?
:worthy:
Nu este mai bine sa nu faceti nici o preluare , sa incepeti totul de la zero ?.
@johnpescar,
Raspuns demn de Radio Erevan. Adica sa se nasca acum. Sau sa infiinteze o asociatie noua. Sau sa traga linie la data preluarii, in fiecare document si sa scrie "zero" restante, "zero" penalizari, "zero" sold in casa si banca...#-o
johnpescar a scris:

Nu este mai bine sa nu faceti nici o preluare , sa incepeti totul de la zero ?.

Sa rad sau sa plang!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare gestiune fara acte verificate de cenzor giv giv Buna ziua. Devin din ce în ce mai activ în aceste arii ale forumului. Avem o speța detaliata ... (vezi toată discuția)
Administrator fara contract de munca. george89 george89 Buna ziua. V-as ruga sa ma ajuta-ti intr-o problema destul de interesanta si incalcita in acelasi timp. Pe scurt am o ruda care in anul 2000 a preluat functia ... (vezi toată discuția)
Situatie asociatie de proprietari roxana moldovan roxana moldovan Am fost numita Presedinte al unei Asociatii de Proprietari si am gasit urmatoarea situatie: - nu exista de multi ani un Presedinte al Asociatiei, de ... (vezi toată discuția)