avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fond de reparatii bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fond de reparatii bloc

Locuiesc intr-un bloc cu 100 de garsoniere din care 99 sunt proprietate iar eu sunt chirias la intr-o garsoniera care este proprietatea Primariei Capitalei. Eu sunt obligat sa platesc pentru constituirea fondului de reparatii ? Stiu ca reparatiile ,comune sunt responsabilitatea proprietarului (in cazul meu Primaria ) deci sunt obligat sa platesc acest fond sau nu ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:23, 12 Iulie 2013
Pai faceti asa cum vi s-a spus de la Primarie. Duceti dovada ca ati platit si Primaria sa va dea banii, asa cum a spus. Cand platiti vi se elibereaza chitanta. Daca la primarie mai trebuie si alte documente solicitati-le de la asociatie si asociatia va poate da o copie a listei de plata, o factura pentru suma ce o platiti cu chitanta, poate copia facturii emisa de executantul lucrarii...
Important este ca Primaria plateste si va rezolvati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond rulment intretinere bloc brendissima brendissima Mai exista sau nu fond de rulment?Eu stiam ca in 2007 s-a decis ca nu mai este obligatoriu, ci optional, dar in acelasi timp s-a nascut foondul de reparatii. ... (vezi toată discuția)
Chirias la bloc , ce trebuie sa platesc. justlower justlower Buna seara, am inchiriat o garsoniera acum o luna in bucuresti.Am facut contract cu proprietarul dar nu legal. Toate bune si frumoase pana cand a venit ... (vezi toată discuția)
Acoperisul buclucas Dan Neagu Dan Neagu Bun gasit, Astazi am primit o instiintare de la presed. AP, ca va apela la instanta daca nu platesc la fondul de reparatii al asociatiei. Precizez ca am ... (vezi toată discuția)