avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restante credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restante credit bancar

Buna seara,

Am un credit de nevoi personale fara garantie, fara ipoteca; intrucat am ramas fara serviciu, sunt in imposibilitatea de a mai achita ratele deocamdata.
Am primit o somatie de plata din partea unui birou judecatoresc, acesta fiindu-mi lasata in usa impreuna cu o carte de vizita a unui consilier juridic al acestui birou.
O sa ma intalnesc cu acest consilier in vederea discutarii problemei.
Va rog sa ma sfatuiti ce solutii as putea sa-i propun consierului juridic, avand in vedere ca nu am alte venituri, inafara de ajutorul de somaj.
Care sunt procedurile pe care le mai poate face executorul?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:53, 11 Iulie 2013
Datoria dvs depaseste 10 mii de lei ? Aveti bunuri imobile in proprietate ?
Ultima modificare: Joi, 11 Iulie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit nevoi personale oanaandreeutza oanaandreeutza buna ziua, am si eu o serie de intrebari si as dori ajutor specializat, in 2008 sotul a luat un credit de nevoi personale in CHF, intre timp rata creditului ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea unei societati de recuperari.. laurab87 laurab87 Buna ziua, pe scurt situatia mea este urmatoarea: detin un credit de nevoi personale fara giranti/ipoteca in valoare de ~ 20.000RON contractat in anul 2007 la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile gavrusdaniel gavrusdaniel buna ziua,in urma cu mai multi ani in urma am scos din doua banci 2 credite am platit vreo 2 ani dupa aia firma la care lucram a dat faliment, ratele sau ... (vezi toată discuția)