avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... E posibila sponsorizarea unui site?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

E posibila sponsorizarea unui site?

Este posibilă sponsorizarea unui site? De exemplu, "x" vrea să organizeze un concurs pe site-ul lui şi "Y" vrea să îi ofere o sumă de bani sau nişte bunuri pe care "X" să le dea ca premiu. Cum se poate realiza această sponsorizare, în cadru legal, ţinând cont că X este o persoană fizică, iar Y este o firmă?
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 10:35, 14 Iulie 2013
DIn cate stiu eu, se face un contract de sponsorizare. Cel putin asa stiu de la firma la care lucram. Obisnuia sa sponsorizeze, persoane si firme.
Pe ce lege este bazata nu stiu exact. Dar puteti da un search pe google si cred ca veti gasi destul de repede.
baza legala este Codul Fiscal:[ link extern ]

particularitati din 2013

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de garantie pentru produsele oferite ca premiu gabriell86 gabriell86 Am si eu nevoie de ajutorul si indrumarile celor care sunt cunoscatori. in scurt timp va fi gata un site. utilizatorii vor castiga diverse obiecte ( ... (vezi toată discuția)
Concurs tip loterie pajura11 pajura11 Buna ziua, vreau sa organizez un concurs de tip loterie in care participantii trebuie sa cumpere un bilet de participare de 5 lei de exemplu si la extragere sa ... (vezi toată discuția)
Care este legislatia pentru realizarea de concursuri on-line cu premii? ContSters57298 ContSters57298 Buna ziua, As dori daca se poate niste informatii privitoare la realizarea unui concurs on-line cu premii. Firma noastra a beneficiat de un \\"lifting\\" de ... (vezi toată discuția)