avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Radiere uzufruct din Cartea Funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Radiere uzufruct din Cartea Funciara

Am cumparat un apartament cu uzurfruct viager de la o matusa. Matusa mea a murit si as dori sa stiu care sunt pasii pentru stingerea uzufructului viager. Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2013
Sziszi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 21:52, 12 Iulie 2013
Mergeti la un notar , faceti o copie legalizata a certifcatului de deces. Cu aceasta copie cu un extras de informare si o cerere de radiere de la CF in baza certifcatului de deces un copie legalizata se va radia uzufructul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E obligatorie radierea uzufructului din cartea funciara la vanzarea apart daca persoana respectiva a decedat? Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Vrem sa vindem un apartament in care avea drept de uzufruct (de a locui in apartament) mama sotiei pina la moartea sa. Aceasta a murit de cativa ... (vezi toată discuția)
Succesiune casa dupa deces Kathyp Kathyp Buna ziua, In data de 05.02.2013 bunica cumnatului meu (in continuare il voi numi M.) a decedat. M. are contract intretinere si uzufruct ,in urma acestuia el ... (vezi toată discuția)
Stergere sarcina uzufruct viager din cf dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna ziua Am cumparat in 1992 un apartament cu sarcina de uzufruct viager inscrisa in CF. Beneficiarul uzufructului (fostul proprietar) a decedat in 2002. ... (vezi toată discuția)