avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Disponibilizare de la Agentia de Protectia Mediului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Disponibilizare de la Agentia de Protectia Mediului

Buna ziua! Mama mea lucreaza la Agentia de protectia Mediului, incadrata ca si personal contractual. In urama cu cateva zile, au fost informati, doar verbal, ca vor avea loc disponibilizari pentru persoanlul contractual( sunt 10 in total).Numarul celor disponibilizati va fi de 2 persoane.In situatia in care va fi disponibilizata, pe langa indemnizatia de somaj, poate beneficia si de acel venit complementar?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: erickalina , utilizator 18:48, 12 Iulie 2013
Disponibilizarile de la Ag.pt.Protectia Mediului nu intra sub incidenta OUG nr.36/2013.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de salarii compensatorii? ramonaAR ramonaAR Buna ziua, Mama mea lucreaza de 21 de ani la Posta Romana.De curand s-au facut disponibilizari colective insa postul ei nu a fost disponibilizat.Cei ... (vezi toată discuția)
Beneficierea de venit lunar în completare luciana468 luciana468 Bună ziua, Cu respect, vă rog a-mi se da răspuns dacă fiul meu -şomer în prezent din luna aprilie a.c.poate beneficia de venit lunar în completare a ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari colective Ionelp Ionelp Buna ziua! Sunt salariat OLTCHIM – societate aflata in insolventa si va rog sa analizati si sa ma sfatuiti cu privire la urmatorul aspect legat de ... (vezi toată discuția)