avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... probleme intre asociati
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

probleme intre asociati

Buna eu sunt noua pe acest forum si am si eu o problema .Acum 2ani si ceva ma vandut 95% din firma am avut toate datoriile la stat achiate dar au mai fost ceva penalitati de intarziere care de comun acord sa e achite de noul proprietar , acum ma dat in judecata pentru acele taxa .In acest timp firma a achizitionat mijluace fixe si eu nu am avut nici un profit din aceasta firma .Cum pot sa ma apar ?

VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 23:41, 12 Martie 2009
Sa inteleg ca mai sunteti inca asociat cu 5%?cine v-a dat in judecata?asociatul?
da
In cazul asta amandoi sunteti proprietari ai societatii, iar penalitatile nu sunt ale dvs.ci ale societatii.Cum sa va dea in judecata?!ati primit vreo citatie,ceva?sau doar va ameninta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare imbil cu restante intretinere leonard9 leonard9 Buna ziua,de curand am achizitionat un imobil prin credit ipotecar,care avea restante la intretinere.Asociatia de proprietari a contractat o firma de ... (vezi toată discuția)
Restante, executare daniela_c1969 daniela_c1969 Buna ziua Sunt presedinte la asociatia de proprietari si ma confrunt cu o problema. Am avut un vecin care a plecat din tara, a acumulat circa 14500 lei ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptate? mihaela=424 mihaela=424 Suntem constituiti intr-o asociatie de proprietari si ne confruntam cu urmatoarea problema: unul dintre apartamente a fost vandut in luna ianuarie, dar ... (vezi toată discuția)