In 1997 am cumparat un pamant pe baza de zdelca pentar ca proprietarul nu avea titlu de proprietate, zdelca afost cu martori.Intre timp in anul 2002 am divortat si in urma partajului nu s-a putut include in masa de partaj terenul deoarece era pe zdelca. Intre timp eu am facut actele dupa ce s-a terminat partajul, iar acum fostul sot ma da in judecata pentru ca am facut actele pe acel teren. Ce imi poate cere, terenul sau suma de bani de pe zdelca care o aveam, actualizata, sau ce pretentii ar putea avea?
Am platit atunci 1800 ron(18.000.000 lei vechi), cat ar reprezenta aceasta suma in anul 2009?
As vrea sa mai intreb daca au trecut mai mult de 3 ani de cand am aceasta problema, si el nu a cerut in instanta terenul sau creanta, nu s-a prescris? Actele pe teren le-am facut anul acesta, dar de la zdelca au trecut 10 ani iar de la hotararea partjului 7 ani.
Nu imi raspunde nimeni?Actele pe teren sunt facute si pe noul meu sot, pentru ca intre timp m-am recasatorit si avem un copil, iar intabulare este facuta pe amandoi. Poate imi raspunde cineva, va rog!
Partaj
dodorel62
Am partajul facut intre mine si foasta sotie . Am facut memoriu la judecatorie referitor la bunurile pe care eu si foasta sotie le-am facut impreuna si au ... (vezi toată discuția)