avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Modalitati de trimitere a interogatoriului catre ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Modalitati de trimitere a interogatoriului catre instanta

Buna ziua! am solicitat, intr-un proces de contestare a deciziei de concediere , interogatoriu martorului ce intimata il va aduce pentru a-si sustine punctul de vedere. Instanta a admis proba cu interogatoriul, dar nu stiu cand il pot transmite catre aceasta.Pot da interogatoriu catre instanta la termenul de judecata?Sau este obligatoriu sa-l trimit inainte de termen pentru comunicare?
Cel mai recent răspuns: ContSters290615 , utilizator 14:19, 14 Iulie 2013
Art. 254 alin. 4 lit. c) C.proc.civ. dispune că, în acele situaţii în care interogatoriul a fost propus peste termen şi trebuie comunicat în scris părţii chemate la interogatoriu, partea care l-a propus are obligaţia de a depune întrebările în termen de 5 zile de la încuviinţarea mijlocului de probă.
vasileeeeeeeee.....interogatoriu ere menirea sa surprinda:D
nu mai zic ca nu-i pt martori
doar persoana juridica raspunde in scris si i se comunica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)
Procedura luarii interogatoriului mototo mototo Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Sunt reclamant in contencios-anulare decizie concediere. Am inteles multumita ca martor nu pot fi. In acest caz,pot fi ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala reprezentant legal aidu aidu In dosarul cu privire la contestatie decizie concediere: Vreau sa solicit audierea in sala a persoanei imputernicite cu cercetarea disciplinara. Acesta este ... (vezi toată discuția)