avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestare decizie de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestare decizie de concediere

Buna ziua!
Am fost concediat conform art.65 al.1 .Avand in vedere ca la plecarea din unitate, gestionar al unei magazii de produse finite fiind, mi s-a facut inventarul si acesta s-a predat unui alt gestionar de la o magazie de materiale, sunt indreptatit sa contest decizia de concediere?Predarea magaziei si a tuturor produselor finite catre un alt angajat, nu arata ca locul de munca nu a fost desfintat si prevederile art.65 din codul muncii nu se intrunesc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 13 Iulie 2013
Practica judiciara a statuat ca, este legală concedierea dispusă în baza art. 65 din Codul muncii şi în cazul în care atribuţiile salariatului concediat nu au fost înlăturate, fiind împărţite unor salariaţi existenţi (Curtea de Apel Alba Iulia, Secţia pentru Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale, Decizia civilă nr. 73 din 7 februarie 2008, www.jurisprudenta.org).

Dvs aveti psoibilitatea sa contestati in instanta decizia de concediere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iulie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post sef atelier auto (sef service). gabi2772 gabi2772 Cand si cum se poate restructura postul de Sef atelier auto (sef service auto) si care sunt consecintele acestei restructurari? Va multumesc (vezi toată discuția)
Schimbare petrulili petrulili Se poate pune in fata angajatului o dispozitie + o noua fisa a postului la semnat anuntandu-l ca vechiul post s-a desfiintat si alta varianta nu exista decat ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post casier BIANCA_JCAN BIANCA_JCAN Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.La firma la care lucrez(un service auto) conducerea m-a anuntat ca postul de casier pe care sunt angajata se ... (vezi toată discuția)