avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare

Se poate pune in fata angajatului o dispozitie + o noua fisa a postului la semnat anuntandu-l ca vechiul post s-a desfiintat si alta varianta nu exista decat sa accepte noul post infiintat altfel va fi concediat ?
Cel mai recent răspuns: petrulili , utilizator 14:36, 20 Octombrie 2016
Se poate face asa ceva ...daca postul s-a desfiintat , angajatorul poate sa-i propuna salariatului un alt post vacant- care presupune alte atributii , responsabilitati etc.
Si daca sunt mai multe posturi vacante pentru care angajatul ar avea competentele necesare? Trebuie sa il anunte de toate posturile respective sau doar de unul?
Il poate pune la dispozitie numai un singur post sau poate i le pune pe toate .. nu exista text de lege care sa reglementeze asa ceva pentru concedierea individuala.
Si concedierea individuala se poate face chiar daca societatea angajeaza personal si nu se afla in restrructurare din cauza restrangerii activitatii sau dificultati financiare.
Persoanele angajate au aceleaşi atribuţii cu ale salariatului concediat ?

Alte discuții în legătură

Desfiintare post mopy mopy cat timp nu mai ai voie sa angajezi pe un post desfiintat? (vezi toată discuția)
Restructurare post sef atelier auto (sef service). gabi2772 gabi2772 Cand si cum se poate restructura postul de Sef atelier auto (sef service auto) si care sunt consecintele acestei restructurari? Va multumesc (vezi toată discuția)
Angajari efectuate dupa concedierea colectiva Georgeta Anghel (Rusu) Georgeta Anghel (Rusu) buna ziua stimati colegi Supun atentiei dvs urmatoarea speta: un angajator care a recurs, din motive economice, la concedierea unui nr. de salariati ca urmare ... (vezi toată discuția)