avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum dovedesc contributia la cumpararea unui apartament?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum dovedesc contributia la cumpararea unui apartament?

Va expun urmatoarea situatie:sotul detine un apartament iar pe contract este trecut coproprietar impreuna cu fratele lui;eu,sotia am o suma de bani proveniti dintr-o mostenire iar intrebarea mea este,in cazul in care sotul meu impreuna cu fratele lui sunt de acord sa vanda acest apartament si sa cumpere un alt apartament mai mare(la care am contribuit si eu cu suma de bani din mostenire),eu cum pot dovedi acest lucru,pe contractul noului apartament vor fi trecuti doar sotul si fratele lui?
Puteti sa-mi raspundeti si la adresa de mail florentina0406@yahoo.com
Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 17:39, 19 Aprilie 2005
Pe contract vei aparea si tu fiind un bun cumparat in timpul casatoriei.
Ar fi bine sa mentionati in contract suma cu care a contribuit fiecare si de unde previne aceasta suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara partaj dupa 21 de ani, bunul pe numele sotiei mai poate fi revendicat de sot? mlcmlc mlcmlc Buna seara, Incerc sa mai adresez o intrebare aici, in speranta ca a doua oara voi avea mai multa sansa si cineva chiar va raspunde. As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare ionut_marcel ionut_marcel sotul meu a cumparat un apartament ca bun propriu in timpul casatoriei cu mine cine-l mosteneste? intra si nepotii sotului? el nu are copii din casatoria ... (vezi toată discuția)
Bun dobandit in timpul casatoriei doina neagu doina neagu Buna seara,sunt casatorita si stau cu parinti,problema este urmatoarea..parintii mei vor sa vanda casa si sa cumpere un apartament pe numele meu(mai am un ... (vezi toată discuția)