avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul casei in original tinut la asociatia de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul casei in original tinut la asociatia de locatari

buna seara! am achizitionat anul trecut un apartament...nici nu ma mutasem si administratorul blcului mi-a spus sa duc o copie a contractului...dupa insistente,neavand copie,i-am dat contractul in original spunandu-i ca atunci cand imi fac o copie sa-mi dea originalul.zis si facut.acum are si copia si originalul si nu mai recunoaste ca i l-am dat,dar nici nu l-a cautat.ce pot face?(mentionez ca notarul mi-a dat mai multe originale,3 sau 4 nu mai stiu exact)...dar vreau sa-l recuperez.

Cel mai recent răspuns: ContSters296043 , utilizator 23:05, 15 Iulie 2013
...mai nou am dat bani pt renovarea scarii...asa se hotarase initial...200 ron,in urma uni anunt scris de presedinta(in banii acestia intrau si casutele postale)...ca acum sa ne mai ceara bani pt renovare,ca aceia n-au ajuns,cat despre casute fiecare isi va cumpara...plus ca "echipa" era formata dintr-un minor si un altul major...si lucrarea a fost luata la intelegerea presedintei fara o discutie in prealabil cu proprietarii,adica la negru,fara acte doveditoare ca manopera a costat 24 mil lei vechi,plus materiale 6 mil lei vechi,in conditia in care blocul este format din 4 etaje,cu o scara ingusta...(sunt multe probleme aici...)
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2013
ContSters296043, utilizator
stiu ca a fost neatentia mea...nu ar fi trebuit sa-mi dau unul din originale...dar...poate totusi voi reusi sa-l recuperez...
va multumesc totusi pt atentia acordata!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnscriere in cartea de imobil cyan cyan Pentru inscrierea in cartea de imobil este suficient sa depui doar prima si ultima pagina din contractul de vanzare/cumparare (unde apar numele si semnaturile ... (vezi toată discuția)
Asociaţii de proprietari / locatari - boxa apartamentului Tomache Tomache Buna ziua! Am urmatoarea speta: detin de 7 ani un apartament intr-un bloc din Bucuresti prin contract de vanzare-cumparare, pe contract scrie ca este ... (vezi toată discuția)
Cadastru pastrat de banca miha006 miha006 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: Am cumparat un apartament cu credit ipotecar de la banca. Cand s-a facut incheierea de intabulare pe numele meu, ... (vezi toată discuția)