(16.5 lei cu sigilii de plastic care odata rupte nu se mai pot lega ..sau 15 lei cu sigilii de plumb, dar mai nesigure)
Preturile pe care le-am mentionat includ verificarea in jur de 15 lei si sigiliul 10 lei.
Asociatia poate procura sigilii personalizate si numerotate, sunt foarte bune, ieftine si foarte usor de montat, nu este nevoie de de instalator, este suficient un tabel in care se trece numarul sigiliului, data montarii si semnatura proprietarului in care certifica montarea, firma de la care am achizitionat aceste sigilii cred ca le poate livra si in tara si plata se face cu OP sau la primirea coletului.
[ link extern ] /
In ceea ce priveste verificarea/inlocuirea apometrelor, eu asi opta pentru inlocuirea acestora, pentru ca multe sunt sigur defecte ( nu sunt cele mai performante cele care se gasesc montate in apartamente) si decat sa platiti 15 lei verificarea si sa spuna ca este defect si trebuie inlocuit si sa mai dati 70 pe unu nou, mai bine faceti un efort (si poate este mai mic decat sa platiti doua operatiuni) si luati noi.
Iar ca asociatie este munca mai multa pentru administrator si sa gaseasca proprietarii acasa, dar si sa ii convinga ca atunci cand un apometru este defect sa il schimbe si asta dupa ce au dat banii pentru verificare.