avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare

As dori sa aflu daca ce spun la televizor de taxa de poluare ca poti scapa de ea prin partajul masinii este adevarat... si cum pot face asta??? Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:04, 15 Iulie 2013
Daca cumparati autoturismul impreuna cu o alta persoana, urmand ca ulterior, prin partaj notarial sa dobanditi dvs. dreptul exclusiv de proprietate al masinii, puteti inmatricula autoturismul fara plata taxei intrucat autoturimele care provin din partaj sunt scutite de la plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pe poluare pentru autoturismele persoanelor cu handicap fara permis de conducere vostinariu mihaela vostinariu mihaela Mama mea, persoana cu handicap accentuat, nevazator, a achizitionat un autoturism nou, din Romania, de la ANAF i s-a comunicat ca nu este scutita de taxa pe ... (vezi toată discuția)
Proprietar cu taxa de poluare recuperata doresc sa vand masina, cum se poate ocoli timbrul de mediu de catre noul proprietar? Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna ziua, Am o masina proprietate personala la care am platit acum ceva timp taxa de poluare. Ulterior, contravaloarea ei mi-a fost inapoiata prin ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 gabriela_munteanu gabriela_munteanu am citit un articol despre o metoda de a eluda plata taxei de mediu in 2013. stiti cumva daca este posibila aplicarea ei? am de inmatriculat o Lancia micuta ... (vezi toată discuția)