avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie minor

va rog sa ma sfatuiti si pe mine.am divortat de un an jumate si inainte de divort fostul sot mi-a luat fetita de doar 2 ani cu forta si a plecat la parintii lui.eu de atunci mi-am vazut fetita o data pt ca nu ma lasa sa am contact cu ea.am primit custodia fetitei si am si sentinta cu definitiv si irevocabil si am apelat la executor si am mers dupa fetita insa parintii lui au ascuns-o de 2 ori.am facut plangere penala la politie si a fost chemat pt declaratie si nu sa prezentat.pana cand va merge dosarul de la politie in instanta eu ce sa mai fac sa imi iau fetita de la el???si acum mi-a deschis alt proces ca vrea custodia fetitei desi fetita e tot la el pt ca nu vrea sa mi-o dea desi i sa deschis dosar penal.ce sa mai fac va rog ajutati-ma cu un sfat
Dvs ati utilizat cam toate mijloacele legale (executor judecatoresc, politie) insa din pacate fara un rezultat palpabil. Probabil ca demersurile facute vor fi incununate de succes insa va mai trece ceva timp pana cand justitia va face dreptate. Nu va ramane decat sa va inarmati cu rabdare si sa asteptati.
Intre timp incercati totusi sa ajungeti la o intelegere cu tatal pe cale amiabila, macar pentru a vedea copilul regulat. Daca nu reusiti sa discutati cu el direct angajati un mediator din zona Dvs.
Ce sa faca mediatorul daca tatal fuge cu copilul?

Trebuie gasita o modalitate cu care sa fie de acord si executorul judecatoreasca pentru a se putea actiona cu succes.
Trebuie executata hotararea judecatoreasca fara a fi necesara medierea.

Avocata dvs. ce solutii a mai propus?
Sau a ramas fara solutii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie unica raluklly raluklly pot sa obtin custodia unica a copilei mele de 1 an?eu vreau custodia unica deoarece mediul in care fostul sot vrea sa imi duca copilul in cazul unei custodii ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna, domiciliu la mama, partaj nefinalizat, copil traumatizat mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am divortat in martie 2012 si in octombrie am introdus actiunea de partaj. Eu am vrut sa impartim in cote egale toata masa partajabila, insa fostul ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului daca parintii nu sunt casatoriti mayacristina mayacristina Buna seara!am o relatie cu tatal fetitei mele in varsta de 1an si 7 luni de aprox 5 ani de zile.Nu suntem casatoriti dar fetita este trecuta pe numele lui.De ... (vezi toată discuția)