avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere Autoturism Neinscris pe rol
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere Autoturism Neinscris pe rol

Treaba sta in felul urmator in 2007 am cumparat o masina care nici pana in ziua de azi nu am trecut-o pe rol pentru ca nu am circulat cu ea .

Ce acte imi trebuiesc ca sa o radiez avand in vedere ca nu este pe rol deci probabil trebuie sa o inscriu pe rol si dupa aceea sa o radiez ?!

Daca este cazul sa o inscriu pe rol am inteles ca sunt pasibil de o amenda de la 60 la 260 de ron ?

Daca o inscriu pe rol voi plati imozitul pe acesti 6 ani + penalizari sau nu voi plati pentru ca vreau sa o radiez .
Daca poate cineva sa imi explice cam cum sta treaba ii raman dator .
Cel mai recent răspuns: florinon , utilizator 04:34, 16 Iulie 2013
Nu puteti inregistra pe rol auto ,acum in 2013 in baza actului incheiat in 2007
Termenul de finalizat procedura de achizitie auto este de 30 de zile,dupa care trebuie reluata incheierea de contract vanzare cumparare
adevarat ...termenul este de 30 de zile dupa care daca in acele 30 de zile nu ai trecut-o pe rol esti amendat coform nu stiu ce articol . ideea este ca raspunsul tau nu are cum sa fie corect pentru ca ar exista o perioada de 6 ani in care masina a fost unde ?!?
merci pentru raspuns daca imi dai si ceva surse parca mai imi vine sa cred ... as fi vrut sa fi fost asa simplu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere auto gandac gandac Salutare tuturor. Cu ceva timp in urma am achizitionat un autoturism. Am luat actele de la vechiul posesor al masinii si am mers la primarie pentru ca ... (vezi toată discuția)
Masina pt piese neinscrisa in 30 zile de la cumparare raducanmihai raducanmihai Buna ziua. Daca achiztionez o masina (cu contract de v/c ,fisa fiscala de la vanzator) si eu nu vreau sa o inscriu (pt ca o iau pentru piese) ce consecinte ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta cu toate actele baciuiulian baciuiulian Buna ziua, Acum 1 an am vandut unei persoane un [b]WV Polo AVARIAT[/b] cu toate actele (talon si cartea masinii). Dansula spus ca repara masina, o pune pe ... (vezi toată discuția)