avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie-training in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie-training in strainatate

Buna,
am si eu o intrebare, sunt angajata de 2 luni la o firma micuta. Angatorul vrea sa ma trimita 10 zile in trainning in strainatate.Eu am primit un raspuns favorabil de la o alta firma si as vrea sa imi dau demisia. Inca nu am participat la training, nu am semnat nici o hartie, stiu doar ca au platit biletul de avion, nu stiu de restul costurilor de training(cazare, curs...).In cazul in care au achitat toate cheltuielile, dar nu particip la training si imi dau demisia, ma poate obliga sa platesc partiala sau integrala???:sorry:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 16 Iulie 2013
Numai daca ati semnat un act aditional la c.i.m. cu privire la formarea profesionala vi se poate imputa o astfel de cheltuiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia in perioada de probă JinRiddle JinRiddle Bună ziua, Sunt angajată la firma X prin contract nedeterminat, cu perioadă de probă de 3 luni din data de 01.02.2019. Urmează să plec săptămâna ... (vezi toată discuția)
Clauza profesionala vladislav05 vladislav05 Buna ziua, Sunt angajat la o companie cu capital german. Problema este ca pentru a-mi putea desfasura activitatea am fost trimis la compania mama, unde am ... (vezi toată discuția)
Se plateste trainingul ori ba la demisie? elims elims Buna seara, citesc de atata timp solutiile si comentariile prezentate pe teme similare si tot nu inteleg clar ce e de facut... Am nevoie de ajutor, opinii, ... (vezi toată discuția)