avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Examen licenta drept - bibliografia necesara
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Examen licenta drept - bibliografia necesara

Buna,am stagnant doi ani dupa terminarea facultatii si m-am cam pierdut.m-ar interesa ce manuale mi-ar fi de folos -dr civil si Dr. Penal dupa care sa invat.care sunt cele mai noi? Daca se poate chiar example concrete cu nume ,in mesaj privat desigur ca sa nu incalcam regulile site-ului.multumesc anticipat :(
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 11:49, 16 Iulie 2013
Adresati-va facultatii la care doriti sa dati licenta. E bine sa invatati dupa cursurile profesorilor de la acea facultate, sau pe care acestia le agreeaza. Probabil ca le puteti cumpara de acolo ori sa le imprumutati de la biblioteca universitatii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terminare studii facultate privata - dezavantaj la angajare? andr2 andr2 Salutare! Am o mica dilema..de fapt, e destul de mare...:) Am 22 de ani, sunt absolvent al unei facultati de stat, urmez un masterat la ASE si sunt ... (vezi toată discuția)
Universitatea crestina dimitrie cantemir facultatea de drept cluj - ce carti ar trebui sa cumpar? bia_bia bia_bia Buna tuturor.Este cineva la Drept la Dimitrie Cantemir Cluj?Eu sunt in anul 1 la FR si am nevoie sa-mi spuna cineva ce carti trebuie sa-mi cumpar.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Facultatea la zi sau la distanta/ifr ? ContSters183660 ContSters183660 Ce parere aveti de invatamantul la distanta pentru facultatea de drept (la stat)? Trebuie sa aleg intre Universitatea Cuza la ZI sau Universitatea Lucian ... (vezi toată discuția)