Salutare tuturor. Mi-ar prinde bine un sfat din partea voastra.
Speta este urmatoarea. Se munceste in vreo 5 dosare si se castiga toate, acordul clientului existand verbal/telefonic. Dupa finalizarea dosarelor, clientul nu mai vrea sa semneze contractele, fiindca, evident, sacii fiind in caruta nu mai doreste sa plateasca. Sotia clientului semneaza ea, in contract fiind trecuta "XY, pentru clientul ZW". Eu pe cine execut acum ca sa nu ma trezesc cu contestatii la executare?
Si a doua intrebare: contractul de asistenta juridica in speta contine si o clauza de penalitati pentru intarzierea platii. Cum ar reactiona judecatorul daca din 1000 eur neplatiti de doi ani de zile s-ar solicita incuviintarea executarii silite pentru 20.000 eur?
Multumesc tuturor celor care se ostenesc sa-mi raspunda.
Multumesc pentru raspuns. Dar oare sotie semnatara a contractului nu actioneaza in calitate de mandatar? In acest caz, oare nu trebuie sa execut clientul?
Speta contracte
caprice
Buna ziua,
SC PERE SRL( mandant) a semnat un contract de mandat cu SC MERE SRL( mandatar) avand ca obiect : \"Mandatarul se obligă să efectueze fapte de ... (vezi toată discuția)
Intermedieri
marius_fd
recent am deschis o firma de intermedieri si as dori sa aflu si eu care este contractul cel mai bun pentru intermediarea unei afaceri cu beneficiarul (vezi toată discuția)