avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns la intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns la intampinare

in urma depuneri unei contestatii la tribunal impotriva unei amenzi primita postul de politie care m-a amendat a depus la tribunal o cerere prin care a solicitat instantei sa-mi respinga contestatia. eu acum trebuie sa raspund la intampinare pentru a-mi accpta contestatia. cum formulez raspunsul????
Cel mai recent răspuns: ciprian111 , utilizator 18:11, 16 Iulie 2013
domnule presedinte,

subsemnatul, ...., domiciliat in ..., CNP, in calitate de reclamant in dosarul ..., avand ca obiect ....., formulez prezentul raspuns la intampinare, astfel.

reluati motivele invocate de politie in intampinare si demonstrati ca nu au dreptate. depuneti toate documentele pe care le aveti pentru a va proba afirmatiile.

trimteti documentul in maxim 10 zile de cand ati primit intampinarea.
eu doresc sa pun martori nu am nici o proba si la motive nu stiu cum sa formulez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru o intampinare la o conestatie in anulare dansorin dansorin buna ziua,ce titlu sa pun la o intampinare ,domnule presedinte si mai jos intampimare sau cum se face (vezi toată discuția)
Recurs impotriva unei sentinte civile ( recurent - politia ) dacris dacris Buna seara! Am cerut cateva sfaturi acum ceva vreme pe acest forum in legatura cu contestatrea unei amenzi pentru tulburarea linistii publice. Le multumesc ( ... (vezi toată discuția)
Ce am de facut Janoskarobi Janoskarobi Am primit o comunicare adresă mi a fost luat permisul de conducere și judecătoria mia transmis întâmpinare formulată de ipj covasna ce an de facut cineva ... (vezi toată discuția)