avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema abonament telefonie - oferta prezentata ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema abonament telefonie - oferta prezentata inselator de operator

Va salut cu respect ! Am o problema cu un abonament telefonie.
Am cumparat un numar de telefon gold de pe un site de vanzari , totul bine si frumos. Am folosit vreo 8 luni acest numar gold ca si pre pay dupa care s-a magnetizat sau demagnetizat nu stiu exact cartela, in momentul in care am mers la o shop sa schimb cartela au spus ca nu este a mea si ca numarul va fi retinut neputand face dovada nicicum ca este al meu cu toate ca stiam toate numerele apelate in ultima zi si asa mai departe. In cele din urma am fost obligat sa fac un abonament gen cartela de 40 ron / luna in care aveam niste minute si mesaje, iar in momentul in care se consumau nu mai puteam sa sun deci nu puteam sa fac cost suplimentar. dupa cele 6 luni contractuale am fost sunat de mai multe ori de catre ei si mi-au prezentat mai multe oferte din care am ales o oferta la 24.70 ron in care aveam incluse 2000 min etc ,ce nu mi s-a prezentat la oferta este faptul ca pot face cost suplimentar si ca nu exista nici o limita :) . prin urmare dupa 2 luni de utilizare si plata a cate 25 ron lunar fara cost suplimentar, am primit o factura de 357 ron. am cerut listing considerand ca au facut undeva o greseala si au supraincarcat undeva dar era vorbit pe cost, taxarea la 2 minute in retea fiind 50 eurocenti. nu pot si nu vreau sa platesc aceasta suma. mi se pare abuziv sa vb pe cost la un abonament de 25 ron si la unul de 40 ron nu . Am incercat de mai multe ori sa verific creditul insa fiind abonament diferit nu mai mergea 333 ci 415. in concluzie nu am vazut nu am stiut . despre faptul ca nu exista o limita de creditare nu ar trebui sa fie problema lor ? cei din cosmote te blocheaza automat cand ai un abonament micut si depasesti suma de 100 ron. ce pot sa fac? tin sa mentionez ca am inregistrat plata a 50 ron saptamana trecuta si am incercat sa ajung la un consens cu ei insa nu se poate . trebuie doar platit platit platit . azi azi azi. este aberant.
Ultima modificare: Marți, 16 Iulie 2013
ContSters214341, utilizator
Cel mai recent răspuns: croco_madness , utilizator 21:11, 24 Iulie 2013
Va salut din nou ! Se pare ca plangerea facuta catre cei de la orange a fost facuta cu succes. astazi am fost sunat de o doamna foarte amabila spre deosebire de toti ceilalti operatori cu care am vorbit si mi s-a explicat ca suma de 349 ron a fost stearsa datorita faptului ca nu am stiut de detaliile abonamentului etc.. :) sunt foarte bucuros. ceea ce am facut si se pare ca am facut bine e faptul ca am achitat cei 50 ron pe care trebuia sa ii achit. momentan fiind restant cu 9 ron. sunt bucuros si in cele din urma exista un dumnezeu . stima tuturor si multumesc de ajutorul acordat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxare telefonie pentru apeluri deviate freziuta freziuta Buna! Nu stiu daca ma puteti ajuta cu un raspuns, dar eu am sa va intreb oricum. Pe scurt, uitati problema mea: am un abonament de 4 euro la Orange( 200 ... (vezi toată discuția)
Pot da in judecata operatorul orange? BCiprian34 BCiprian34 Buna ziua. Acum o luna am contactat serviciul clienti Orange unde am cerut inchiderea abonamentului care expira contractul in februarie, si unde am specificat ... (vezi toată discuția)
Probleme in legatura cu traficul de internet C0olmonkey C0olmonkey Salut! As avea si eu o problema legata de compania Orange: Fiul meu mi-a oferit niste trafic de internet prin ajutorul unei aplicatii create de cei de la ... (vezi toată discuția)