avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mai trebuie schimbat CI/pasaport in cazul casatoriei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mai trebuie schimbat CI/pasaport in cazul casatoriei in care ne pastram numele?

Eu si cu prietena mea vrem sa ne casatorim inainte sa plecam in strainatate, pentru a beneficia de niste avantaje oferite ei acolo, ca sotie mea.

In urmatoarele zile vreau sa rezolv casatorie si pasaport in cat mai scurt timp, iar intrebarea mea este, daca ne casatorim inainte ca pasaportul sa fie eliberat, mai trebuie schimbat pasaportul sau buletinul, in conditiile in care ne pastram aceleasi nume?
Cel mai recent răspuns: gatansfyllon , utilizator 21:59, 16 Iulie 2013
Daca nu va schimbati numele, nu aveti de ce schimba actele.
Multumesc! :) In caz ca cineva este de alta parere, voi mai urmari threadul cateva zile, ca sa fiu sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare ci toderita toderita Buna ziua, va rog sa-mi raspundeti daca e obligatoriu dupa ce se oficializa cununia civila sa se anuleze CI la starea civila( persoana feminina) in aceeasi ... (vezi toată discuția)
In cat timp se schimba numele dupa casatorie? mmana mmana Daca obtin o viza de munca de tip J1 pentru SUA pe pasaport si apoi intr-un timp scurt ma casatoresc, pot sa plec cu pasaportul cu acea viza fara sa imi schimb ... (vezi toată discuția)
Calatorie in strainatate imediat dupa casatorie malina1987 malina1987 Buna ziua, Luna viitoare ma voi casatori si la 2 zile distanta vreau sa plec in Turcia. Am fost zilele astea la Pasapoarte care mi au spus ca indicat ar fi ca ... (vezi toată discuția)