avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TARGET DE SEMNAT?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TARGET DE SEMNAT?

Cum poate afecta o hartie de felul acesteia: data zilei in curs, titul-Target saptamanal(fara specificarea exacta a perioadei), numele persoanelor cu targetul fiecaruia, dedesubt am luat la cunostinta si imi asum ( semnatura fiecaruia)
Cel mai recent răspuns: klewos , utilizator 16:17, 13 Martie 2009
semnarea unui astfel de document va obliga sa atingeti trget-ul, dar acelas document ar trebui sa contina si repersursiunile sau penalitatile care apar daca nu-l realizati.
si daca nu contine toate acestea si nici macar perioada exacta in care trebuie realizat?? poate fi considerat nul? sau mai bine zis dupa ce criterii un astfel de document poate fi considerat nul?
multumesc
Mergeţi cam prea departe punând în discuţie nulitatea unui asemenea act.
Din câte înţeleg, actul are ca obiect "target"-ul săptămânal şi conţine data semnării - cel mai probabil, asta înseamnă că începând cu următoarea săptămână de lucru întreagă va trebui să îndepliniţi acele obiective şi că aţi luat la cunoştinţă prin semnarea documentului.
Actul respectiv poate fi bănuit că e incomplet ori neclar şi, evident, are nevoie de o lămurire - o chestiune de 5 minute. Dacă ar fi să considerăm că orice sarcină de serviciu incompletă sau neclară e nulă, am ajunge, probabil, la blocaj general.

Dacă, totuşi, s-ar întâmpla să fiţi sancţionată în baza unui act care este neclar şi, în ciuda insistenţelor dvs. de lămurire, nu a fost clarificat, aţi putea contesta decizia de sancţionare, invocând caracterul vădit (şi voit?) incomplet al actului semnat.

Rezolvaţi problema printr-o discuţie amiabilă cu şeful/şefa, nu prin aducerea în discuţie sau invocarea nulităţii actului. Evitaţi conflictele ori de câte ori e uşor şi posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv intocmit corect sau nu ? lotuss lotuss Formularul unui Proces verbal de indeplinirea procedurilor de comunicare a procesului verbal de constatare a contraventiei cuprinde o propozitie privind ... (vezi toată discuția)
Referat constatare abatere disciplinara la dosar maria_88 maria_88 S-a intocmit un referat pentru o abatere angajat, pe care a fost pus sa semneze de luare la cunostiinta. I s-a comunicat ca acest referat ramane la dosar 12 ... (vezi toată discuția)
Neindeplinire target - sanctiune pecuniara laura-jurist laura-jurist buna ziua angajatilor unei societati li s-a stabilit un anunit nr de procesari pe zi. acestia au refuzat sa semneze adresa de stabilire a targetului. mai ... (vezi toată discuția)