avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Care sunt prevederile legale?
Discuție deschisă în Executare silită

Care sunt prevederile legale?

Cum pot avea acces la documentele care au stat la baza instituirii unei popriri pe veniturile mele salariale, din moment ce niciunul dintre ele nu mi-au fost comunicate de executorul judecatoresc, desi la dosar exista mentionat un loc de comunicare a actelor de procedura? Pot face rost de ele de la societate? Se opune vreo prevedere legala cu privire la dreptul de a avea acces la documentele respective, aflate la biroul financiar-salarizare, si de a mi se alibera copii xerox dupa ele, in baza unei cereri scrise?
Cel mai recent răspuns: Adriana Stanica , Consilier juridic 20:50, 16 Iulie 2013
Va puteti adresa si executorului judecatoresc sa solicitati eliberarea de copiii de pe actele existente la dosarul de executare.Aceste copii vor trebui eliberate in termen de cel mult 5 zile de la solicitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe conturi. cum contest dacă nu știu datele dosarului? F.coc F.coc in data de 15 respectiv 18.01.2018 fratele meu a primt sms-uri de la bancile Unicredit si Teansilvania ca are conturile poprite pentru suma de ... (vezi toată discuția)
Executorul refuză să-mi pună la dispoziție dosarul de executare silită, spunând că legea nu-l obligă. este legal așa ceva? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am incercat sa obtin dosarul de executare silita de la executor dar nu vrea sa mi-l puna la dispozitie spunand ca mi-a trimis prin posta ... (vezi toată discuția)
Poprire abuziva Roxana1213 Roxana1213 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: Mi s-a pus poprire pe cardul de salariu de mai bine de 3 saptamani. Am luat legatura cu executorul ... (vezi toată discuția)