avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interdictie de a parasi tara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Interdictie de a parasi tara

Buna ziua, cineva apropiat a fost eliberat conditionat din arest preventiv dupa 14 zile si are interdictie de parasire a tarii. Perioada de cand a fost eliberat este de 1 an si 2 luni, procesul nu s a finalizat. Vrea sa plece in vacanta 7 zile. Perioada interdictiei de a parasi tara este limitata sau nelimitata? Nu a expirat? Stiu ca perioada de a nu putea parasi tara este de 30 zile. Nu I s a adus la cunostinta periodic ca nu poate parasi tara. Ma puteti ajuta cu o parere?
Da, in cursul urmaririi penale, daca dosarul este in instanta este altceva, sa verifice in dosar daca masura s-a mentinut.
Din cate stiu eu, nu e mentionat acest lucru, dar daca se face o cerere catre politia de frontiera si nu exista interdictia de a parasi tara, poate pleca in vacanta?
Verificarea trebuie pornita de la dosar nu de la politia de frontiera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,va rog cat timp poate tine interdictia de a nu parasi tara ? DANY2011 DANY2011 buna ziua , daca stie cineva in cursul urmaririi penale cat timp poate dura interdictia de a nu parasi tara ? Va multumesc !!! (vezi toată discuția)
Interdictie parasire tara bogdanpopescu2000 bogdanpopescu2000 Buna ziua, cineva apropiat a fost eliberat conditionat din arest preventiv dupa 14 zile si are interdictie de parasire a tarii. Perioada de cand a fost ... (vezi toată discuția)
Interdictie de a parasi tara..problema la frontiera Arnej123 Arnej123 Buna ziua..in 2012 am fost liberat sub control judiciar cu masura obligatii de a nu parasi tara pentru o perioada de 30 de zile..dupa aceea procurorul nu a mai ... (vezi toată discuția)