avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita- comodatar
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita- comodatar

Locuiesc intrun imobil in baza unui contract de comodat pe perioada nedeterminata, proprietarul imobilului in anul 2011 la ipotecat la banca fara sa ma anunte, nu a reusit sa dea creditul inapoi si acum este dat imobilul la executor. Am urmatoarele intrebari:
1 Pot ataca ipoteca solicitand anularea ei?
2 Pot impiedica in vreun mod executarea?
3 pot fi evacuat din imobil , nu am alta locuinta unde sa stau?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 15:20, 17 Iulie 2013
1. Nu aveti niciun drept ca sa atacati contractul de ipoteca. Ipoteca nu afecteaza dreptul de folosinta al comodatarului.In plus, sunteti beneficiarul unei liberalitati, nu platiti nimic, deci nu aveti nici drepturi prea multe.
2.Doar refuzand sa parasiti imobilul, dar veti fi evacuat silit.
3.Veti fi cu siguranta evacuat din imobil. Nu este problema noului proprietar faptul ca nu aveti unde locui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita si contractul de comodat Bogdan_Garleanu Bogdan_Garleanu Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de o executare silita si un contract de comodat. Am dobandit, de la banca, la licitatie o casa. Vechea proprietara are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea problema. familia mea detine un apartament ... lauragb lauragb Buna ziua, Am urmatoarea problema. Familia mea detine un apartament cumparat in 1/3 de noi si 2/3 de un alt proprietar. Eu in acest moment locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Executare imobil BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT Buna ziua Se poate executa un imobil unde am ipoteca de rang I , daca in extrasul de carte apare o sarcina prin care, proprietarul persoana fizica a ... (vezi toată discuția)