avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Multe intrebari fara raspuns !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Multe intrebari fara raspuns !

cred ca acest lucru se poate numai in romania.am o hernie de disc si nu am voie sa ridic greutati,fapt care l-am anuntat la angajare si m-i s-a spus ca nu e nici o problema.acum dupa aproape un an in care nu am fost menajata am avut o discutie cu sefa in care i-am spus ca ma simt foarte rau iarea m-ia raspuns ca sa-mi iau medical daca sint bolnava.a doua zi chiar nu m-am putut da jos din pat.a venit tata m-a dus la spital unde m-i s-a dat tratament cu recomandarea sa stau la pat 7zile dupa care sa revin la control.asta se intimpla vineri.luni m-am dus la munca sa-mi dea adeverinta pt medic la care sefa a zis ca ea imi da adeverinta dar sa nu vin cu medical ca ea nu ma mai primeste la munca din cauza ca nu am anuntato vineri cind am fost la spital si ca ea s-a interesat si ca are dreptul sa ma dea afara.eu am luat adeverinta si am duso la medic care mi-a dat medical oricum.eu acum ce fac?tot ma simt rau,s-ar putea chiar sa fie nevoie de operatie pe care eu o evit pt ca nu am bani.ajutatima si pe mine cu ceva sfaturi va rog mult.multumesc. Poate sa ma dea afara pentru ca nu am anuntat din prima zi? Nu ar trebui sa ma dea macar in somaj? Nu ar trebui sa imi plateasca daune?? Nu pot face nimic? Multumesc pt ajutor :((
Cel mai recent răspuns: ANDREEA ZAHARIA , Avocat 17:00, 13 Martie 2009
Stati linistita ca nu va poate da afara. Penrtru desfacerea contractului de munca pe lipsa de la serviciu o singura zi nu este de ajuns. Mai mult decat atat nu va poate desface contractul de munca cat sunteti in concediu medical.
In schimb puteti avea probleme cand va intoarceti la servici, si sa va sicaneze. Daca va desface contractul de munca puteti contesta si aveti toate sansele sa castigati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat afara ca esti bolnav? Negru Negru cred ca acest lucru se poate numai in romania.am o hernie de disc si nu am voie sa ridic greutati,fapt care l-am anuntat la angajare si m-i s-a spus ca nu e ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea in grad de invaliditate elenaciobanu34 elenaciobanu34 am fost pensionata cu gradul 3 fiind operata de hernie de disc in 2002 in 2010 mi a taiato spunandumi ca sami caut de munca cu toate ca aveam bilete din spital ... (vezi toată discuția)
Masuri de protectia muncii corinatoader72 corinatoader72 in compania in care eu lucrez,ca o masura de protectia muncii mi s-a dat bocanci de protectie,din motive de sanatate(am hernie de disc mediana ... (vezi toată discuția)