avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie amenda judiciara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie amenda judiciara

Buna ziua, ce ar trebui sa fac, ca sa conteststez o amenda judiciara legata de tagada paternitare?in martie mi a venit prima citatie sa ma pezint la institutul Mina Minovici, eu in martie am nascut si nu am cum sa ma prezint de oarece locuesc in vaslui si am copil mic, va rog mult daca puteti sa mi raspundeti sa stiu ce pot face:(
Cel mai recent răspuns: laryp , utilizator 17:28, 17 Iulie 2013
Trimiteti o cerere de reexaminare, la Instanta in care mentionati numarul dosarului, masura care v-a fost aplicata si explicati motivele pentru care nu v-ati putut prezenta.
daca procesul e pe rol de anul trecut pot cere transferul dosarului la domiciliu minorului?e in alt judet si nu mi s a adus la cunostinta nimic ce contine dosarul, doar citatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E buna contestatia? laryp laryp Subsemnata, .......cu domiciliu.....in caletate de parat din dosarul de tagada paternitate, cu nr....., contest amenda judiciara in coantum de 300 lei, de ... (vezi toată discuția)
Apel............. GaneaAna GaneaAna Buna ziua! Numele meu este Ganea Ana si vreau sa va adresez o intrebare In urma hotararii de divort si implicit cea a stabilirii domiciliului minorului la ... (vezi toată discuția)
Din ce moment se plateste pensia alimentara? cocoriciu cocoriciu In martie 2010 fosta sotie a introdus actiunea de divort, insotita de cererea pensiei alimenitare la judecatoria resedintei. Dupa aproximativ 3 saptamani a ... (vezi toată discuția)