avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... E buna contestatia?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

E buna contestatia?

Subsemnata, .......cu domiciliu.....in caletate de parat din dosarul de tagada paternitate, cu nr....., contest amenda judiciara in coantum de 300 lei, de oarece eu in martie anul curent am dat nastere minorei........., ne putand sa ma deplasez la institutul Mina Minovici, ptr probe biologice, precizez ca din martie nu mi s a mai adus la cunostinta nimic legat de ultimile termene

si alta cerere

Subsemnata...in calitate de parat in procesul de tagada paternitate cu nr....rog sa mi se aduca la cunostinta date cu privire la dosar, pentru a ma putea apara,

va rog sa mi raspundeti daca e bine, va multumesc:((
Cel mai recent răspuns: laryp , utilizator 09:44, 21 Iulie 2013
Buna ziua,

Sunt ok. Succes!
multumesc
sa o intitulati pe prima " CERERE DE REEXAMINARE AMENDA JUDICIARA " si sa depuneti dovada nasterii, copie de pe certificatul de nastere.
Ultima modificare: Joi, 18 Iulie 2013
ContSters214341, utilizator
da, multumesc ptr informatii;)
Cred ca este importanta data la care ati nascut si localitatea dv de domiciliu. Daca aveti domiciliul in Bucuresti, iar data la care ati fost programata pentru recoltarea probelor nu este in perioada cat ati fost internata pentru nastere, nu vad un motiv de admitere a cererii dv.

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda judiciara laryp laryp Buna ziua, ce ar trebui sa fac, ca sa conteststez o amenda judiciara legata de tagada paternitare?in martie mi a venit prima citatie sa ma pezint la institutul ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitati ContSters106474 ContSters106474 Buna ziua...Am trait in concubinaj timp de 14 ani fara ca aceasta sa fie divortata. In acest timp a rezultat un copil care acum are 8 ani iar concubina mea a ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez sora13_ella sora13_ella :((:((buna ziua! am si eu o problema ,sunt maritata din 2004 cu un libanez, de 2 ani nu mai avem treaba unul cu celalalt eu deja avand pe cineva si urmeaza ... (vezi toată discuția)