avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... E buna contestatia?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

E buna contestatia?

Subsemnata, .......cu domiciliu.....in caletate de parat din dosarul de tagada paternitate, cu nr....., contest amenda judiciara in coantum de 300 lei, de oarece eu in martie anul curent am dat nastere minorei........., ne putand sa ma deplasez la institutul Mina Minovici, ptr probe biologice, precizez ca din martie nu mi s a mai adus la cunostinta nimic legat de ultimile termene

si alta cerere

Subsemnata...in calitate de parat in procesul de tagada paternitate cu nr....rog sa mi se aduca la cunostinta date cu privire la dosar, pentru a ma putea apara,

va rog sa mi raspundeti daca e bine, va multumesc:((
Cel mai recent răspuns: laryp , utilizator 09:44, 21 Iulie 2013
am incercat si asa, nu apare nicaeri, ma gandesc doar sa nu faca cu avocata lui ilegalitati si presiuni pe mine ca sa le dau declaratia precum ca fata e a lui.
In cazul asta faceti adresele la Instanta si vedeti ce raspuns primiti. Ei au un OPIS alfabetic si vor identifica usor dosarul respectiv. sa le puneti si copia de pe citatie.
multumesc, maine la prima ora trimit tot. o zi buna va doresc
laryp a scris:

stiu numarul de doasr, doar ca nu e afisat pe net, nu am ideie ce se intampla, o sa precizez ca am doi copii in intretinere si venit..minim..am fost anuntata prin citatie ca sunt amendata, dar sunt convinsa ca e intimidare, nu am dat nici o data in decurs de un an curs la citati si probabil tacerea mea ii pune pe jar#-o

Avand in vedere faptul ca de un an de zile va sustrageti de la dispozitiile instantei, in mod corect ati fost amendata. Nu cred ca veti avea sorti de izbanda cu aceasta contestatie la amenda. Mai mult, contestatia pe care doriti sa o depuneti arata ca aveti constinta de existenta acestui dosar. Sustragerea dv repetata de la indeplinirea obligatiilor dispuse de catre instanta, in coroborare cu alte probe din dosar va fi interpretata in favoarea reclamantului.
si ce vina am eu, cand reclamantul stia situatia mea, adica, sunt isracinata in alt jud si nu a adus la cunostinta judecatorului,dosarul in mod legal se discuta la domiciliu minorului tocmai ptr a ma putea eu deplasa, el stia ca am domiciliu stabil in alt jud si cu toate astea a depus dosarul acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda judiciara laryp laryp Buna ziua, ce ar trebui sa fac, ca sa conteststez o amenda judiciara legata de tagada paternitare?in martie mi a venit prima citatie sa ma pezint la institutul ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitati ContSters106474 ContSters106474 Buna ziua...Am trait in concubinaj timp de 14 ani fara ca aceasta sa fie divortata. In acest timp a rezultat un copil care acum are 8 ani iar concubina mea a ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez sora13_ella sora13_ella :((:((buna ziua! am si eu o problema ,sunt maritata din 2004 cu un libanez, de 2 ani nu mai avem treaba unul cu celalalt eu deja avand pe cineva si urmeaza ... (vezi toată discuția)