avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda administrativã figureazã în cazierul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda administrativã figureazã în cazierul judiciar?

vreau si eu sa stiu daca o amenda administrativa apare in cazier.am sustras un odorizant auto dint un supermarket si am fost prins si politistul dupa ce am dat declaratia si am recunoscut mi a spus ca voi primi o amenda administrativa.deci vreau sa stiu daca apare in cazier?multumesc
Cel mai recent răspuns: nexia06 , utilizator 23:57, 27 August 2016
Nu confundati certificatul de cazier judiciar eliberat cetateanului la ghiesu in urma cererii sale, cu datele ce se comunica organlui de urmarire penala din czierul judiciar, care sunt date operative si care pot contine si comunicari despre faptele reabilitate care nu se trec in certificat. Datele comunicate organului de urmarire penala nu sunt publice asa ca,,... bine a-ti sesizat dar atentie la neatentie si tineti cont si de existenta cazierului fiscal care are un regim juridic distinct dar care se coreleaza cu datele din Cj in anumite conditii.
Pentru detalii aveti invedere reglementarile legale specifice acestui domeniu
Masurile de siguranta (internarea medicala)se trec in certificatul de cazier?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la cazier ioanatudor5 ioanatudor5 In urma cu 1 an un var a fost prins intr-un magazin sportiv furind.Arecunoscut fapta a fost dus la politie unde a dat o declaratie dupa care la aproximativ 4 ... (vezi toată discuția)
Cazier - amenda administrativa oltul oltul amenda administrativa (iprimita in urma scoaterii sub urmarire penala) apare in cazier? (vezi toată discuția)
Amenda administrativa, va rog ajutor! alin013 alin013 Buna ziua, scoaterea de sub urmarire penala a individului... pentru savarsirea infractiunii de furt calificat,prev.de art.208, alin.1-209, alin.1, lit.(e) din ... (vezi toată discuția)