avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Indreptare eroare materiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Indreptare eroare materiala

Buna seara,
Daca se poate doresc un sfat in urmatoarea cauza<In 1957 la un notariat de stat in Valeni de Munte s-a intocmit un act de succesiune( dupa mama decedata) la 6 frati. In acea data 1957 nu exista xerox si actul s-a copiat gresit de catre un dactilograf si s-a omis un rand ,respectiv unul dintre copii nu a mai aparut in act. desi cotele arata clar prin insumare ca lipseste un copil cu cota lui. Ulterior pamantul mostenit in masa succesorala a fost luat de CAP si nu a mai fost folosit acest act de succesiune. In 1991 cand s-a discutat de retrocedarea pamantului s-a facut cerere si abia acum putem primi actul de proprietate dar, iata ca acum nu putem face dosarul cu toti mostenitorii pentru ca actul de succesiune pe care il avem este de fapt o copie gresita(s-a mancat un rand) dar autentificata, Mentionez ca la arhivele statului se gaseste aceeasi copie gresita, iar notariate de stat nu mai exista.V-as ruga respectos sa imi dati un sfat.
Cel mai recent răspuns: karlota , utilizator 23:24, 9 Septembrie 2013
Exista si varianta sa nu fie in act dar sa mosteneasca pe retrocedare.
Avocatul care zice ca e problema?
nu am inteles nimic/ si avocat nu avem

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire cu privire la un pfa platitor de tva si facturi fara tva Psyche Psyche Buna seara, Doresc sa supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie: o persoana fizica autorizata a considerat din neatentie ca nu este platitoare de tva ... (vezi toată discuția)
Executare silita-recuperare imobil Andreea_19 Andreea_19 Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat privind speta urmatoare. Am facut un credit in 2007 de 30.000 EUR la avand ca gaj imbobilul. Am platit 4 ani ... (vezi toată discuția)
Teapa de la o agentie de turism: cum recuperez banii? andreearostofolu andreearostofolu Buna seara, Doresc un sfat in privinta unei situatii in care ma aflu cu o agentie de turism. In iulie am achitat pe baza de factura un bilet dus-intors ... (vezi toată discuția)