avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul indemnizatie

multumesc mult pentru informatiile anterioare.V-as ruga sa-mi spuneti cu aprox.care ar fi valoarea indemnizatiei daca sotul meu este angajat cu contract de munca si a avut un salariu brut de 600lei in fiecare din cele 12luni anterioare nasterii copilului plus un venit de pe PFA de aprox.3000lei supus impozitului pe venit.multumesc.

mai am o nelamurire:sa presupunem ca sotul meu a avut in fiecare din cele 12 luni premergatoare nasterii copilului un venit lunar pe pfa de 3.000lei si cheltuieli in aceeasi luna de 2500 lei.la care suma se aplica 85%:3000lei sau 500lei(venituri - cheltuieli)?multumesc.
Ultima modificare: Marți, 24 Martie 2009
makepeace, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:11, 13 Martie 2009
aritmetica ;) faceti media ultimelor 12 luni premergatoare nasterii copilului si aplicati-i 85% mediei .Rezultatul final ar trebui sa fie 3060 lei.
Venitul de aprox. 3000lei supus impozitului pe venit realizat ca PFA este lunar sau anual?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de 85% makepeace makepeace care ar trebui sa fie valoarea indemnizatiei pe care urmeaza sa o ia sotul meu daca a avut un venit de 3000lei in fiecare din cele 12 luni premergatoare ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil oana_angela oana_angela Buna ziua! sunt pfa si as dori sa stiu daca realizez venit in fiecare luna de 175 lei pot beneficia de indemnizatie de crestere copil? va multumesc! (vezi toată discuția)
Poprire salariu indemnizatie cresterea copilului MihaelaNiculae MihaelaNiculae Buna ziua, Sper sa expun cat mai clar problema cu care ma confrunt. Eu voi naste un copil la inceputul lui august, deci in aprox 2 luni, iar sotul meu ... (vezi toată discuția)