avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiunea in evacuare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiunea in evacuare

Buna ziua! Imi spuneti, va rog, daca notificarea ocupantului unui imobil (art. 1038 NCPC), se face prin executor judecatoresc de catre proprietar -persoana juridica- si, daca inaintea notificarii este necesara sedinta de informare la mediator?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 10:49, 18 Iulie 2013
In aprilie 2013 am avut si eu o speta de genul acesta si nu am trecut pe la mediator. Cu sentinta legalizata am mers direct la executor.
Multumesc!
este obligatorie somarea prin executor judecatoresc. dupa o luna puteti sa cereti instantei evacuarea. nu este necesara procedura medierii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din spatiu a unui chirias care foloseste spatiul prin contract de comodat verbal cu proprietarul nicolauviorel nicolauviorel Un chirias foloseste un imobil cu destinatia locuinta in baza unui contract de comodat verbal cu un imputernicit, fara procura,al proprietarului care este ... (vezi toată discuția)
Refuzul partenerului de a parasi locuinta cameliav81 cameliav81 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea problema: in luna decembrie 2016 am luat decizia de a ma desparti de partenerul actual dupa o ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu radu 72 radu 72 Buna ziua,am si eu o intrebare va rog in legatura cu o cerere de parasire domiciliu din partea proprietarului unui imobil: In urma pronuntarii divortului ... (vezi toată discuția)