avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare

Buna ziua,

As dori sa ma ajutati cu cateva solutii cu privire la urmatoarea problema: bunicii mei locuiesc intr-un apartament impreuna cu fiul lor de mai bine de 8 ani. Intre timp, bunicii i-au facut un contract de vanzare-cumparare mamei, insa fiul nu doreste sa plece din casa, ba mai mult, si-a adus si cea de a treia sotie in casa(mama nu este in tara; bunica are procura). Mentionez ca acesta are mutatie la aceasta adresa, cu toate ca este proprietarul unui alt imobil in care locuieste cea de-a doua sotie. In tot acest timp bunicii mei impreuna cu mama s-au ocupat de plata facturilor, intrucat el nu contribuie cu absolut nimic la plata utilitatilor, a fiscului etc.

Ce am putea face cu privire la evacuarea acestuia din casa?

Va multumesc.
O zi placuta tuturor.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:05, 18 Iulie 2013
Daca apreciaza ca detin probe temeinice,au dreptul sa promoveze actiune in instanta pentru evacuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament trecut cu contract vz-cumparare Mirela42 Mirela42 Buna ziua, As dori sa semnalez o situație. Parintii mei mi au incheiat un contract de vanzare cumparare inainte de casatorie , aproximativ in anul 1996, cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua .fiul meu a avut o relație de circa 4 ani cu o femeia ... Marianbunic Marianbunic Bună ziua .Fiul meu a avut o relație de circa 4 ani cu o femeia din care a rezultat un copil .acum în vârstă de 3 ani..a fost crescut de noi bunicii mai ... (vezi toată discuția)
Procura iesire din tara copii minori monykyss monykyss Bună ziua,am nevoie de un sfat/îndrumare... Băiatul meu are două gemene(2 ani jumatate) dintr-o relație . Fetele au fost recunoscute, li se plătește ... (vezi toată discuția)