avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua .Fiul meu a avut o relație de circa 4 ani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua .Fiul meu a avut o relație de circa 4 ani cu o femeia ...

Bună ziua .Fiul meu a avut o relație de circa 4 ani cu o femeia din care a rezultat un copil .acum în vârstă de 3 ani..a fost crescut de noi bunicii mai mult de 80 la suta din perioada aceasta acu fiul meu sa despărțit de aceasta femeie datorita comportamentului ei agresiv..a sărit la el ia băgat mana un gat ..înjură etc și am ajutat o noi ca bunicii împreună cu fiul meu 2 zile când ea muncea stătea la noi ..chirie utilități și mâncare tot de la noi iar acum ca am descoperit ca are o relație care nu e tocmai ok fiindcă copilul tot spunea ma bate Cristi. Asa se numește individul ca care are o relație și ea la adus în casa peste baiat chiar a dormit cu el în pat și....asta fiind recunoscute chiar de individ avem mesaje și înregistrări audio iar noi i am atras atenția sa evite sa mai aducă bărbați în casa atâta timp cât copilul este în casa ...de aceea acum.nu vrea sa ne lase sa vedem nici copilul va rog sa ne spuneți ce am putea face sa avem și noi un timp cu copilul și sa contribuim la educația și creșterea lui
Cel mai recent răspuns: Ana Av. Ranete , Avocat 14:39, 20 Iulie 2023
Nu stiu de ce ar evita sa aduca pe cineva in casa cat e copilul acolo.
Dvs puteti sa cereti ca instanta sa stabileasca pt dvs ca bunici, un program de relatii cu copilul
Buna ziua,

Daca aveti probe privind un comportament inadecvat al actualului partener al mamei copilului, puteti sesiza si cere ajutor de la Protectia Copilui (autoritatea de pe langa Primaria unde locuieste copilul).
In cazuri grave, puteti cere un ordin de restrictie importiva persoanei care produce vatamari de orice fel copilului (fie chiar impotriva parintilor sai naturali ori altor rude). Vatamarile pot fi atat fizice, dar si psihice.
Totodata, puteti initia un proces de re-incredintare a minorului catre tatal natural, caz in care si domiciliul minorului va fi mutat la o alta adresa (respectiv a tatalului), dar chiar si atunci mama sa naturala trebuie sa aiba un drept de vizitare,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta la care un copil minor poate sa decida cu care dintre parinti sa stea susca lenuta susca lenuta buna seara.. am un baiat in varsta de 13 ani,si in urma divortului a fost incredintat bunicilor din partea tatalui, noi ne fiind in romania cind s-a desfasurat ... (vezi toată discuția)
Propietate prislop prislop Buna dimineata,am si eu o problema care necesita un sfat urgent. In fapt,fostul meu sot a vandut apartamentul propietate personala,construind ulterior o casa ... (vezi toată discuția)